Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość milenabozena96

aparat

Polecane posty

Gość milenabozena96

Możecie polecić mi jakiś dobry aparat na wakacje? Ma ktoś może Panasonica ft30? Byłabym wdzięczna za pomoc i ewentualne opinie.

Widzę, że w dalszym ciągu można kupić aparaty kompaktowe i ich ceny bywają różne... ciekawe co z jakością obrazu(?)

Teraz się zastanawiam czy na wyjazd zabrać aparat (trochę mi się nie chcę dźwigać plus, a raczej minus mając aparat odpoczynek odchodzi na bok: )) a jeśli zabrać to który czy zwykły czy na podczerwień... 

Idę spać : )

Jeśli wezmę to wrzucę fotkę jakiś widoczek... : ) dawno nie fotografowałam więc może to będzie dodatkowa motywacją.

10 minut temu, Kamiennykrąg napisał:

Oki. W wolnej chwili napisz jakie są najczęściej popełniane błędy w fotografii. 

Ciężko mi powiedzieć bo nie uczę i nie oceniam ludzi którzy są na etapie nauki. Na studiach miałam fotografie jako przedmiot to co pamiętam częstym błędem u początkujących jest krzywy horyzont lub horyzont przebiegający idealnie przez środek na piony też warto zwrócić uwagę by było prosto : ) za ciemne lub za jasne zdjęcia czyli problem z ekspozycją... rozmycia (problem z ustawieniem ostrości) chyba nad tym trzeba pracować no i kompozycja też jest ważna. 

Edytowano przez yeya

6 minut temu, yeya napisał:

Ciężko mi powiedzieć bo nie uczę i nie oceniam ludzi którzy są na etapie nauki. Na studiach miałam fotografie jako przedmiot to co pamiętam częstym błędem u początkujących jest krzywy horyzont lub horyzont przebiegający idealnie przez środek na piony też warto zwrócić uwagę by było prosto : ) za ciemne lub za jasne zdjęcia czyli problem z ekspozycją... rozmycia (problem z ustawieniem ostrości) chyba nad tym trzeba pracować no i kompozycja też jest ważna. 

Rozmycia to źle dobrany czas naświetlania... przy dłuższym potrzebny jest już statyw. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować