Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frustrated

jak zacząć pracę

Polecane posty

Gość gość
Kto ci tak mówi? Kumple? Demotywujące wsparcie. Zrób sobie jakieś kursy, zajmij się praca fizyczną albo możesz być przedstawicielem handlowym itp.

Gość gość
I po C/h/ój zakładasz takie same tematy codziennie ? Jakiś popieprrolony jesteś. Odpowiedzi na tamtym sie nie podobały?

Gość gość
Jeśli fizycznie jest ok - to fizyczna praca, bracie, wszędzie czeka na cię ;) Bo z fiozofania to sie nie utrzymasz choć robota fajna i sie nie kurzy.

Gość frustrated
a na przedstawiciela handlowego to trzeba chyba mieć prawo jazdy, tak?

Gość gość
frustrated dziś Tylko mnie koles przekonales, ze jaja sobie z ludzi robisz. Klamiesz Mariuszek, nudzi Ci sie i napierniczasz 100 raz to samo. A dlaczego niby twoj topic wymazali? To mowie Ci raz jeszcze Mariuszek daj sobie spokoj i przestan bawic czyims kosztem. I sie ucz, bo rzeczywiscie skonczysz jako bezrobotny jak juz gimnazjum skonczysz.

Gość frustrated
nie jestem żaden mariuszek

Gość gość
Nie odpisujecie temu trollowi, Bo on juz któryś temat o tym zakłada. To pewnie prowokacja, a on jest jednym z tych, którzy zarabiają na naszych kliknieciach.

Gość frustrated
pisałem już, że to mój drugi taki temat i nie będę więcej się powtarzał, jak ktoś uważa inaczej, to jego sprawa. Tak, wszyscy wokół mi mówią, że z takim cv nie znajdę żadnej normalnej pracy, może poza roznosicielem ulotek.

Gość gość
frustrated dziś Pomiędzy jednym założeniem tematu, a powieleniem go razy kilkanaście, jest taka sama różnica, jak między twoim szukaniem pracy, a efektywnym szukaniem pracy :P. Pewnie jesteś tak głupi, że nie potrafisz odnaleźć swojego tematu, gdy tylko zejdzie z pierwszej strony. Zdradzę ci wielką tajemnicę: w przeglądarce istnieje coś takiego, jak zakładki, gdzie możesz zapisać adres do interesującej cię strony.

Gość frustrated
nie powielałem tematu, zakładałem go raz i pisałem w jednym dniu. Proszę o wypowiedzi w temacie. Nie zarabiam na żadnych kliknięciach.

Gość gość
Odpisze Ci trollu, co mi tam: z totalnie pustym CV człowieka, ktory przez 7 lat nie przepracował ani jednego dnia, bym Cie nie zatrudniła. Nie proponuje ci budowlanej pracy, bo trzeba mieć pojęcie o tym, wbrew temu co niektórzy sadza. Jedyne co ci moge doradzić to szukać pracy jako sprzątacz, o ile sprzątać dokładnie potrafisz. Albo faktycznie to roznoszenie ulotek.

Gość gość
Ty debilu myślisz, że jak zmienisz nick, to ktoś nie skojarzy twojego tematu ? Kiblo-filozof się znalazł :P.

Gość frustrated
dziękuję, że odpisałaś. Sama zatrudniasz ludzi? Jesteś szefową?

Gość gość
Ale jakich ty odpowiedzi oczekujesz? Nic dziwnego, Że kobiety w urzędzie traktowały Cie z góry, bo o ile czesto nie maja oferty do przedstawienia, to co maja zaproponować człowiekowi 32 letniemu z totalnie pustym CV? Bo skoro ty chcesz zarabiać tak, by sie utrzymać, to stażu tez byś pewnie odmówił? Zreszta, nawet jesli sie dostanie ofertę stażu, to dopiero po zgłoszeniu sie w tej firmie z CV, pracodawca moze, ale nie musi sie odezwać.

Gość gość
21:57 - o i znowu sie zaczyna nagabywanie osoby, ktora prowadzi firmę do rozmowy na priv:D

Gość gość
On moze tu pracujacej bogatej narzeczonej szuka.. Hahaha. No mnie juz na maxa interesuje co to za troll.. Ale na bank redakcja macza w tym palce. Ten glos pewnie tez sie liczy. Paszol won trollu!

Gość frustrated
ja nie wiem, czy ona prowadzi firmę, ale jeżeli tak, to chętnie bym popisał z kimś, kto ma doświadczenie w zatrudnianiu ludzi.

Gość gość
w zatrudnianiu ludzi, nie IDIOTOW!!

Gość frustrated
może jeszcze rząd rp macza w tym palce, co? Takie głupoty wypisujecie, że naprawdę myślę czasem o emigracji.

Gość frustrated
ten temat niestety jest przecinany przez osoby, które tu otwarcie reklamują różne rzeczy. Niestety, to nie wywołuje oburzenia innych, tylko mój temat.

Gość frustrated
up

Gość gość
Lepiej zostan w kraju, nierobow tam juz maja z innych regionow swiata. W innych krajach tez trzeba pracowac. Mysle, ze tu sie jakis eksperyment psychologiczny odstawia. Bo bys Mariuszek chociaz ten wiek beznadziejny zmienil.. A ty juz tak meczysz i meczysz ciagle to samo w kolko. I nawet kierunek studiow ten sam, filozofia hehehe. Kolege mam po filozofii i to nie twoj poziom Mariuszek. Dobrze, ze sie fajowo bawisz, bo my juz tez. :D :D

Gość gość
Frustrated- kurna Mariuszek ty nawet cos angielskiego znasz.. Ja pitole.. To sobie wpisz do cv..

Gość frustrated
powtarzam, nie jestem żaden mariuszek i to nie jest żaden eksperyment psychologiczny. Co do tego poziomu po filozofii, to bym też nie przesadzał, bo było tam wiele osób słabo myślących, które po prostu nie dostały się na inne kierunki. Na filozofię mało osób się stara dostać.

Gość gość
Jestes jednym z nich. To zaraz podaj jakie przedmioty byly na tych studiach i kilku filozofow wymien, jakie znasz jezyki i programy komputerowe, no i z jakiego regionu jestes i czy ze wsi.. Tylko szybciutko bez googlowania.. Czekam.

Gość frustrated
up kuśwa

Gość gość
frustrated dziś ...naprawdę myślę czasem o emigracji... x SZCZĘŚLIWEJ DROGI JUŻ CZAS :P x Przecież sam debilu pisałeś, że wg ciebie nie można w Niemczech ŻADNEJ pracy znaleźć (nawet przy zbieraniu truskawek :P ).

Gość frustrated
mieszkam pod warszawą. Filozofowie: np Kant, Platon, Husserl, Rickert, Awicenna, przedmioty: ontologia, epistemologia, etyka ,estetyka, psychologia, logika, metodolgia nauk , filozofia przyrody, religii itd...

Gość frustrated
nie pisałem nic o Niemczech, ani o żadnym konkretnym kraju. Najbardziej chciałbym jednak wyjechać do Skandynawii, bo lubię tamtejszy klimat.