Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foormidabl33

Mój chłopak mnie okłamuje, notorycznie ogląda jakieś d****i

Polecane posty

Gość foormidabl33

Sprawa wygląda tak: jestem z chlopakiem okolo 3 lata. Od początku związku mnie okłamywał? Na początku nie bylam zazdrosna wg, w sumie miałam ubaw z tych wiecznie zazdrosnych bab, ale po ktrótkim czasie to się zmieniło! Zobaczyłam jak wypisywał z jakimiś dziewczynami, że chcialby je teraz bardzo mocno przytulic, dac jej buzi itp. Poczułam się zdradzona, ale przemilczalam to. Po pew nym czasie poruszylam ten tamat, wiecie co zrobił? Obraził się na MNIE i po prostu wyszedł. Pare miesięcy spokoju, az przypadkiem nie pokazal mi jakiegos zdjecia w galerii, a przypadkowo wyświetliły się miniaturki innych zdjęć. MASA ZAPISANYCH ZDJĘĆ INNYCH DZIEWCZYN. W nocy oczywiscie sprawdzilam m tę galerie (musialam...) mial 3 moje zdjęcia i reszta innych dziewuch. Poczulam sie okropnie, sama nie potrafię opisac tego uczucia, no ale co ja głupia zrobiłam? Awanture, obrazil się i jebnął drzwiami. Po pewnym czasie zaczął mi troche przeszkadzac jego insragram. Ja rozumiem obserwowac sobie dziewczyny i wg. Ale on obserwuje 6 tysięcy dziewczyn, gdzie na ich profilach przeważają zdjęcia dup, cyckow itp. Nie rozumiem tego. Około 2 tyg temu powiedzialam ze z nami koniec, rozplakal sie powiedzial ze przestanie. Wiecie co? Wlasnie siedzi w fotelu obok mnie i oglada te k***y :) Na marginesie, jak robie awantury, to zaczyna mną manipulować, wyzywa mnie od idiotek, mówi ze mam cos z glowa bo sobie wymyslam. Oatatnio tez pisal z taką DOMI :) usiadł koło mnie i kątem oka zobaczylam jak napisał jej "chcialbym Cie bardzo przytulic"... Pomóżcie mi co ja mam robic, powstrzymuje sie od łez, czuje sie juz taka zakompleksiona i niechciana, ze nawet sobie nie wyobrazacie. Co byscie zrobily na moim miejscu???

Gość gość
Musisz być zdesperowana skoro od 3 lat tkwisz w takim związku, dajesz mu się poniżać

Gość gość
Jak można być taka idiotka bez godności żeby ciągle wybaczac i tkwic w takim związku? W głowie mi sie to nie mieści. Ten facet to kobieciarz który nie szanuje Cie bo sama nie masz do siebie szacunku. Pokrzyczysz, on jeszcze się obrazi książę, potem się pogodzicie i wracasz jak piesek do swego pana...brawo. Pewnie ma z Ciebie niezły ubaw jak gada z kolegami przy piwku... Przeczytaj sobie co oznacza słowo ,,honor" bo widać to jest Ci obce.

Gość gość
Tak to jest jak się wiążę z nieprawiczkiem *****czem co myśli przyrodzeniem

Gość gość
Wez kopnij tego matoła w dupę , tyle w temacie. Poszukaj innego normalnego chłopaka bo z takiego babiarza nic nie bedzie. Nie wiem czemu do tej pory tego nie zrobiłaś .

Gość Lovelasek
Kilka tysi dziewczyn i on to sam obrabia? Szacun