Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo Przyciągania jak osiągnąć cel gdy rozpraszają mnie złe mysli?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pytanie do wszystkich,ktorzy orientuja się w temacie. Wizualizuje sobie cel. Juz mam ruchomy obraz, ale w ostatnim momencie cos sie sypie. Czuje nagle "silnie blokującą" niewiarę, poczucie że to niemożliwe, a nawet gdyby to nie zasługuję... fakt, ze cel duzy ale tak ciezko pokonac ta bariere. probowalam przywolac uczucie wiary z innych wizualizacji ale gdy uswiadamiam sobie ze trzeba to połączyc to w srodku mam takie wrazenie jakbym slyszala"nawet nie probuj!". Nie wiem jak to obejsc, jest to dla mnie wazne.

Gość gość
Wydaje mi sie , ze sama sobie odpowiedzialas w tym temacie .

Gość gość
Medytuj 10 minut obserwując oddech albo płomień świecy i jak wyczyśvisz umysł z myśli dopiero wizualizuj.

Gość gość
Dziekuje za rady. Tak wlasnie robie. Ale nagle mnie ogarnia jakas panika, a jak sie uspokoje to i tak zostaje brak wiary. Niby umyslem staram sie wierzyc ale nie mam tego wewnetrznego przekonania.

Gość QwE3oo
hokus-pokus zamiast działania... idealna metoda. :D Poradnia zdrowia psychicznego będzie znacznie skuteczniejsza.

Gość gość
PZP polecam Tobie :)

Gość gość
Aby osiągnąć cel niekoniecznie trzeba go wizualizować. Wystarczy wziąć się porządnie do pracy, aby ten cel... zrealizować. To działa, sprawdziłam :)

Gość gość
"Czuje nagle "silnie blokującą" niewiarę, poczucie że to niemożliwe, a nawet gdyby to nie zasługuję..." X Boisz sie to otrzymac .

Gość gość
Własnie chce pokonac ta blokade w umysle. Moze się boje gdzies podswiadomie. Jak się nie bać?