Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antykoncepcja a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Biorę tabletki anty prawie rok,regularnie. W zeszła niedzielę skończyłam opakowanie i miałam tygodniową przerwe. Wczoraj w poniedziałek wzięłam kolejną z nowego opakowania o 18 jak to biorę zawsze a uprawialam seks wczoraj ok 16 i facet skończył we mnie. Istnieje ryzyko zajścia w ciążę?

Gość miła jak zawsze
Nie. Bierzesz tabletki tyle czasu nie wiesz ze w czasie przerwy siedmiodniowej tez jesteś chroniona;)

Gość gość
Niby wiem ale lepiej się upewnić, dzięki

Gość gość
Nie masz się co martwić. Ja też stosuję tabletki tylko belarę i jestem spokojna. Dzieci lubię, ale póki co jeszcze z MArkiem nie planujemy. Tabletki są dużo skuteczniejszą metodą od innych form zabezpieczania, pod warunkiem że jest się z jednym mężczyzną

Gość gość
Jesteś zabezpieczona przed ciążą cały czas nawet podczas tej przerwy jeśli oczywiście bierzesz tabletki regularnie. Możesz zawsze poprosić też o vines, te tabletki bierze się bez przerwy cały czas.

Gość gość
Moja kolezanka brala tabletki anty i urodzila synka A pieresze z pytan u gin gdy stwierdzi ciaze, to czy tabletki bralas!

Gość gość
tak pewnie regularnie brała lub mieszala z jakimis innymi lekami obnizającymi skutecznosc tabletek że wpadkę zaliczyła :)a przecież czasem newet dziurawiec zakłóci skutecznosc tabletki

Gość gość
Wszystko będzie ok, byłaś nadal chroniona. JA przed zaczęciem stosowania tabletek miałam wiele wątpliwości. Chyba najbardziej bałam się przytycia, bo kilogramy bardzo łatwo złapać, ale pozbyć się już ich to nie takie proste. Ale na szczęście zaczęłam brać belarę, gdzie nie miałam żadnych skutków ubocznych. Wszystko było i nadal jest prawidłowo jeśli chodzi o mój organizm

Gość gość
jak bierzesz regularnie to jestes bezpieczna.. tez kiedys bralam ale nie bralam regularnie ciagle zapominalam wiec broniac sie przed ciaza zalozylam wkladke levosert