Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpierw zaczepiał teraz olewa o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem jego zachowania. Kiedyś adorował mnie i co chyba gorsze jego koledzy też. Byłam przy nim podrywana no ale wiedziałam, że ten flirt ze strony jego kolegów to tylko żarty, teraz on mnie olewa. Nie zaczepia nic kompletnie. Dlaczego to robi? Raz powiedziałam, że fajnie wyglada w garniturze, ( tak dla rozładowania napiecia) i zeby podbudowac go trochę, pokazac ze mi sie podoba, to w odpowiedzi uslyszalam tylko - " no widzisz a ja nie lubię chodzic w garniturach". Dlaczego on jest taki oschły teraz wzgledem mnie?

Gość gość
up

Niekiedy ktoś się tak zachowuje, bo sam nie wie czego chce. A może go jednak to wkurzyło, że inni Cię adorowali, a ty na to pozwalałaś?

Gość gość
No fakt flirtowalam troche z jego najblizszym kolegą, no ale jego kolega poprostu byl bardziej wygadany, czesciej mnie zaczepial itd. :/

No to już masz rozwiązanie zagadki. Był zazdrosny, dlatego teraz olewa, żeby Ci pokazać że mu nie zależało.

Gość gość
Bywalo i tak, ze pytalam się jego o kolege, sle nie dlatego zeby z nim poflirtowac ale dlatego bo przy swoim koledze on byl odwazniejszy i chyba tym spaliłam sprawe.

Gość gość
up