Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polski rząd chce przyjąć uchodźców dowód

Polecane posty

Gość gość

Burmistrz Namysłowa zadeklarował chęć przyjęcia jednej rodziny uchodźców z Syrii. I wywołał burzę. Pomysł nie spodobał się posłowi PiS Bartłomiejowi Stawiarskiemu. A sądząc z komentarzy w internecie, również wielu mieszkańcom. Z kategorii Namysłów Nowe przepisy stosuje się do potrąceń, których realizacja rozpoczęła się po 30 czerwca, ale też wcześniejszych, które są kontynuowane. Komornik ściągnie mniej od emerytów i rencistów Propozycja podwyższenia opłaty paliwowej - o 20 groszy na litrze - została wpisana do projektu ustawy o powołaniu Funduszu Dróg Samorządowych. Rząd chce podwyższyć opłatę paliwową Burmistrz Julian Kruszyński (PO) zadeklarował, że Namysłów jest gotów przyjąć jedną rodzinę uchodźców ze zniszczonej przez wojnę Syrii. To spotkało się z krytyką namysłowskiego posła Bartłomieja Stawiarskiego (PiS). I wywołało falę komentarzy w internecie. Deklarację przyjęcia jednej syryjskiej rodziny burmistr

Gość gość
Burmistrz Namysłowa chciałby przyjąć w mieście jedną rodzinę ... Nowa Trybuna Opolska-3 lip 2017 Burmistrz Namysłowa zadeklarował chęć przyjęcia jednej rodziny uchodźców z Syrii. I wywołał burzę. Pomysł nie spodobał się posłowi PiS Bartłomiejowi ... PiS będzie wściekły! Nie uwierzycie, kto przyjmie do siebie ... Pikio.pl - Bezstronny portal informacyjny-19 godz. temu Wyświetl wszystkie

Gość gość
Nie polski rząd, tylko PO chce przyjąć uchodźców. Wiem, że wy dalej żyjecie przeszłością lemingi i nie możecie się pogodzić z przegraną PO. Wiem, że nie możecie się pogodzić z tym, że społeczeństwo was odrzuciło i PIS DEMOKRATYCZNIE wygrało wybory. Ja też lubię fantazjować, ale fantazje też mają granicę. Halo, pobudka, polski rząd to rząd PIS. :)

Gość gość
cała Warszawa jest wypełniona muzułmańską dziczą, którą jak najszybciej trzeba pogonić. Do boju Polsko do boju!!