Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIEDY PLATFORMA ODZYSKA POLSKĘ?

Polecane posty

Gość gość

bo tego co pisuary z naszą ojczyzną robią nie da się już dłużej wytrzymywać... musi nastąpić jakaś rewolta, wyjdźmy na ulice, zróbmy coś do jasnej cholery, kaczor się rozpanoszył po całości A NA TO NIE MA ZGODY SPOŁECZEŃSTWA ! ! ! !

Gość gość
A NA TO NIE MA ZGODY SPOŁECZEŃSTWA ! ! ! ! x Nie ma zgody, ale PIS zostało wybrane większością w demokratycznych wyborach. Zaorane.

Gość gość
Nigdy. Za duzo nierobow i chetnych na latwa kase typu 500 plus mieszkanie plus a niedlugo pewnei i lump plus i "wyciagam lape po zapomoge" plus. Poza tym kupa debili po podstawowkach i jakichs szkolach zasadniczych ktorych latwo sie omami psiorskimi bzdetami

Gość gość
Zgody to nie ma na ciapków w PLu - kumasz to? A na platfusów ani na nowouczesano głosowała nie bede, z taka polityką nie maja u mnie poparcia

Gość gość
Na szczęście NIGDY!

Gość gość
Szczerze mówiąc jest mi wszystko jedno kto tu rządzi. Zawsze było, jest i będzie całkiem do d/u/p/y ☺

Gość gość
no to powiedz mi, gdzie teraz W DZISIEJSZYCH CZASACH "nie jest do dóópy"? :D Teraz to juz raczej nie ma takiego miejsca, no chyba, że jestes takim chuujem srotszyldem i masz swoj kawał ziemi ogrodzonej od tego barachła calego, ale nie jestes napewno, wiec.. nie badz smieszny/a :D

Gość gość
Czego mnie obrażasz chamie parszywy? Chcesz zobaczyć normalny kraj, gdzie człowiek pracuje i coś z tego ma to kup sobie bilet na tanie linie choćby do Norwegii

Gość gość
W Polsce śmierdzi, a najbardziej latem, zalatuje aromatem nie mytych tyłków i potem. Taka bida, że nawet się nie myją, fuj. Powinni rozdawać za darmo mydło i odsmradzacze ☹

Gość gość
Polska smierdzi k*******m rezydujacych w niej kobiet

Gość gość
kasę ze Skoku wyprowadzili byli funkcjonariusze WSI kumple Komorowskiego z Budy Ruskiej