Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjność fizyczna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, na co patrzycie pod kątem atrakcyjności? Powiedzmy, że facet byłby bogaty, miał własne duże mieszkanie lub dom, a najlepiej wille z basenem... Miał rozum, nie można byłoby się z nim nudzić, praktycznie zero kłótnii... Jak powinien wyglądać taki człowiek (sylwetka i te sprawy), żeby według Was był atrakcyjny? W kosciotrupach raczej mało kto gustuje. Ja mam np umięśnione nogi, a do tego dochodzi jeszcze płaski brzuch, zgrabna pupa. Powiedzmy, że od stóp aż do zeber wyglądam po prostu bosko, ale nie mam za to bicepsa, karku... Czy byłbym przez to wedlug Was gorszy?

Gość gość
Atrakcyjność fizyczna to najbardziej puste kryterium wyboru. To kryterium doboru tylko dla kolesia na imprezę, albo na noc. Na dłuższą metę okazuje, że taki ktoś ma pusto w głowie, zero pomysłu na przyszłość.

Gość Freelanderin
Wysoki, szczupłe, długie nogi, zgrabny tyłek, wąskie biodra, szerokie ramiona. Smukły, nie lubię mocno umięśnionych facetów. Jasne włosy i oczy, duże ładne dłonie i piękny uśmiech. Nie musi mieć willi, fajnie jakby miał wyższe studia i dobre auto.

Gość gość
gość dziś Też racja Freelanderin dziś "Nie musi mieć willi, fajnie jakby miał wyższe studia i dobre auto." Podałem to tylko z tego powodu, gdyż pewnie trafiłaby się tu taka, dla której "najbardziej pociągające pod względem fizycznym" byłoby u mężczyzny bogactwo i majętność ;) Dziękuję za wartościową opinię ;)