Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłyście dzisiaj coś dla siebie?

Polecane posty

Gość gość

Coś poczytałyście, poćwiczyłyście, zrobiłyście maseczkę? Czy tylko dom, praca i dzieci?

Gość gość
Poszlam po sliwki i zjadlam ich z pol kg chyba bo mialam taka ochote. jestem w ciazy.

Gość gość
Czekam aż mój potomek zaśnie i wtedy spiluje paznokcie :p tak pomyśleć, t o faktycznie, nie robie dla siebie nic. Ale chyba zrobię sobie dziś ta maseczkę, wezmę kapiel w olejkach, dzięki; )

Gość gość
Leze caly dzien w lozku z grypa tak mnie polamalo ze nie mam sil sobie herbaty zrobic :(

Gość gość
Zrobilam- byłam na zakupach, bo już dawno nie chodziłam po sklepach

Gość gość
Ja juz leze w lozku. Ide spac zaraz. Dzis pogralam w spokoju w gre i pomalowalam paznokcie. A wogole caly dzien nudny.

Gość gość
Tak, maseczka na całą twarz i pod oczy. Potem mały shopping w galerii i drogerii :)

Gość gość
Czytam codziennie, ale czasami przy karmieniu piersią, pod prysznicem- jak czekam aż zadziała krem do depilacji, w autobusie albo przy obiedzie, bujając nogą kołyskę z maleństwem, więc nie wiem na ile się to czytanie liczy :P Dzisiaj nie poćwiczyłam bo mąż nie miał kiedy dzieci przejąć (nie lubię ćwiczyć w domu, jak wyjdę to mam od razu relaks, w domu mam wrażenie że w każdej chwili coś mi może przerwać), ale też kupiłam sobie owoce- truskawki i czereśnie, korzystam póki są, i pachnący olejek do ciała, lubię takie kosmetyki.

Gość gość
ja zrobiłam sobie dzisiaj dwa razy dobrze wibratorem,a jak mąż wróci z pracy to mi poprawi

Gość gość
Nie zapominajcie o sobie Babeczki. Życie szybko mija a codzienność tylko czasem przeplatana jest pięknymi chwilami :)

Gość Ana345
Poczytałam, pograłam, poćwiczyłam, zrelaksowałam się... Ostatnio doszłam do wniosku, że dbam o męża, córkę a o siebie na końcu. A to przecież ja powinnam być dla siebie najważniejsza:-) Dlatego też obiecałam sobie, że codziennie wygospodaruję czas na swoje przyjemności...

Gość gość
Zrobiłam. Kąpiel dla rąk. Po pracach ogrodowych łapy miałam straszne. najpierw szorowanie, potem ręczne pranie, a potem wywar ze skrzypu plus olej nagietkowy i łapki mam znów takie, które mogę zaakceptować. Nie pomalowane, lakierów nie używam.

Gość gość
To dla mnie rano czekała niespodzianka. Budzę się a tu opryszczka na ustach :/ weekend się zbliża a ja będę chodzić z pryszczem. Muszę kupić krem endvir, czytałam dużo o nim i mam nadzieję, że pomoże

Gość gość
A ja nic bo siedzę w pracy :( za to wczoraj byłam u fryzjera i kosmetyczki. Wydałam kupe kasy a koleżanki stwierdziły że super fryzura ale mnie postarza. Myślę sobie co by tu zrobić bo mam już dość blondu a teraz jak mam ombre wyglądam kilka lat starzej

Gość gość
Kiedyś bardzo mądra kobieta powiedziała mi, żeby w planach każdego dnia mieć jedną stałą pozycję - czas tylko dla siebie. Choćby to miało być 20 minut. Jeśli ja jestem zadowolona i uśmiechnięta, reszta rodziny też jakoś łatwiej się uśmeicha

Gość gość
Dzisiaj nic nie zrobiłam, bo jestem w pracy. Za to po południu mam zamiar wsiąść na rower, pojechać do rosarium i posiedzieć tam bardzo długo, a jak mi się znudzi patrzenie na piękne róże, to poczytać książkę. Natomiast wczoraj miałam lekcję tenisa, który kocham i nawet zasłużyłam na pochwałę instruktora. :) Czytania nie liczę, bo czytam codziennie i dla mnie to cos tak oczywistego jak jedzenie.

Gość gość
ja chciałam iść do kosmetyczki, ale wyskoczyła mi opryszczka :/ to już kolejny raz w te wakacje. Muszę zacząć stosować jakiś inny lek, moze zakupię ten endvir. Dużo pozytywnych opinii o nim słyszałam więc musi być dobry