Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta11195

Czy moglo dojsc do stosunku

Polecane posty

Masowa impreza, ja z urwanym filmem, wiem ze pewien czas krecilam sie sama. Jak wiadomo łatwy łup dla facetow. Czy jest mozliwe ze mogloby dojsc do stosunku z jakims facetem a ja w ogole bym tego nie pamietala? Do domu wrocilam normalnie. Jesli tak to po czym bym mogla poznac ze moglo do czegos dojsc? Mam bardzo male doswiadczenie w temacie seksu, wiec nie wiem na co byc wyczulona. Mysle ze do niczego nie doszlo, no ale jakies watpliwosci sa. I prosilabym o nie potepianie, zdarzylo mi sie to pierwszy i ostatni raz.

Gość gość
niezla idiotka z ciebie marta. nawalic sie tak zeby urwal ci sie film a potem zastanawiac sie czy uprawialas z kims seks. nie wiem, moze zapytaj znajomych czy cie z kims widzieli? masz jakies obtarcia? siniaki?

Gość gość
Dziewczyna pijana dupa sprzedana !!!

Wolalabym uslyszec jakies sensowne odpowiedzi. Mysle ze do niczego nie doszlo ale jestem niezla histeryczna. Wiec licze na jakies sugestie ktore mogly mi pokazac ze do czegos doszlo badz nie

Gość gość
A facet cham jak wykorzysta!

Gość gość
oj co za roznica czy wykorzysta. seks jak seks. do poki nie jestes w ciazy czy nic nie zalapalas to nic sie nie stalo. zapobiegaj zamiast sie potem martwic. nie pij tyle i pomysl tez ze moze jednak nie wypilas za duzo a ktos ci wrzucil tabletke g****u do drinka i dlatego nie pamietasz. ile tego filmu ci sie zerwalo? sprobuj odtworzyc co robilas. masz na mysli jakas konkretna osobe z ktora moglabys uprawiac seks czy kogokolwiek?

Filmu urwanego bylo sporo ale tak wlasciwie nie wiem co sie ze mna dzialo przez okolo godzine. Mam tez konkretna osobe ale wykluczyc kogokolwiek tez na pewno nie moge. Gdyby do czegos doszlo, szczegolnie bez zabezpieczenia to nie powinnam miec jakis sladow nasienia na bieliznie badz ubraniu?

Gość gość
Do niczego nie doszło.

Gość też mi się urwał
Na bank nic nie było, poznałabyś - po źle ubranej bieliźnie, obtarciu narządów, pobrudzeniu ubrania itp.