Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nawiazywac relacje z innymi, jesli jestem nieufna?

Polecane posty

Gość gość

Lubie ludzi,ale wiekszosci nie ufam. Nie bez przyczyny :) Ja znowu wzbudzam duze zaufanie i dziwnie sie czuje, ze to dziala tylko w jedna strone. Jak to zmienic?

Gość gość
bez zaufani faktycznie ciężko. Jakie są przyczyny tego, że nie ufasz ludziom?

Gość gość
I bardzo dobrze ze nie ufasz.Mozna ufac bardziej lub mniej ale nigdy nie do konca.Nie warto...

Gość gośćhhi8hj
Ja tez mam z tym problem..byłam oszukiwana przez ludzi z najblizszego otoczenia,długo cierpiałam ,teraz mam blokade i przed nikim sie nie otwieram,z kolei wydaje mi sie że wzbudzam sympatię,sama jestem lojalna i uczciwa,być moze ludzie to wyczuwają

Gość gość
Bez zaufania nie ma znajomości... :( Przestałam ufać innym, bo wiele razy sie zawiodłam. Zwłaszcza w ostatnich latach. I teraz mimo chęci czuję jakiś lęk i mam ochotę uciekać, nie umiem sie otworzyć, ani nawet normalnie dłuzej porozmawiać. Jestem sangwinikiem. Wiec tym bardziej dziwnie sie czuje. Wczesniej kazdy zostawal moim najlepszym przyjacielem po 15 minutach znajomosci...;)

Gość gość
"Sangwinik to osoba o optymistycznym podejściu do życia, otwarta na relacje interpersonalne, towarzyska, beztroska." coś tu nie pasuje;)