Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300zł za leczenie kanałowe zęba na NFZ

Polecane posty

Gość gość

Miałam robione dwa,i myślałam ze chuj mnie weźmie gdy usłyszałam cenę .Zęby Nie powinny być drogie,to nasza wizytówka, odpowiadają za różne choroby itd.Tyle ludzi nie stać by je zrobić. .chodzą szczerbaci ,ze zgnitymi zębami .Tak nie powinno być. .to przykre.Teraz będę biedowac przez tą inwestycje w siebie

Gość gość
Dwa ,czyli oczywiście 600zł. :(

Gość gość
Po pierwsze leczenie kanałowe nie jest refundowane przez NFZ. Po drugie, jak sama napisałaś: "żeby to nasza wizytówka", a nikt nikogo nie zmusza do posiadania pięknej wizytówki. Jak kogoś nie stać, to nich chodzi szczerbaty. Jego wola i próchnica :D.

Gość gość
22:47 p****alo Cię totalnie,chyba zębów nie masz

Gość gość
To miałaś szczęście ze sama byłaś Ja byłam z zębem, a dwoje dzieci miało robionych po dwa.Ja miałam kanałowe a dzieci białe blomby,placilam prawie 800zł :/

Gość Ana345
To jakieś grosze:-) Ostatnio leczyłam córce szóstkę kanałowo pod mikroskopem z użyciem koferdamu, koszt 1000. Fakt, Pani stomatolog bardzo się przykładała, 3 wizyty. Podobno przy użyciu tych materiałów już wystarczy jej ten ząb do końca życia.

Gość gość
a ja wydalam ostatnio az 2000zł na dentyste.robilam corce zeby.pod narkoza. nie bylo wyjscia. bo inaczej byla by szczerbata. za nic nie da sobie normnalnie zebow zrobic. i co mam powiedziec.

Gość gość
22:56 to nieźle ci się udało, bo mnie jedynkę robili za 2300 Gdzie chodzisz do takiego taniego dentysty? Też Tam pójdę

Gość gość
No wybacz, ale 300 zl to jest smieszna cena. Przyszlo ci do glowy ile lekarz sie musi uczyc, zeby wykonac taki zabieg, na ktorym zarabia 300 zl? Przyjedz do Anglii, tu bedzie okolo 600 i to funtow, a nie zlotych. Fajnie, tez bym chciala sie tak tanio leczyc. Qrcze, niektorzy to wszystko by chcieli za darmo.

Gość Ana345
Gość 23:00 W takiej prywatnej klinice, fajnej, nowoczesnej w Nowym Dworze Mazowieckim nazywa się ART-DENTA. Zaliczyłyśmy 5 gabinetów w Warszawie m.in. Mazowieckie Centrum Stomatologii( chcieli usunąć jej pod narkozą ), ten gabinet przyjazny dzieciom na Ursynowie, gdzie "ogłupiają" dzieci jakimś syropem a później leczą na siłę i kilka innych... Dopiero znajoma poleciła nam ten gabinet . Dodatkowo pani Agnieszka uratowała jej drugą szóstkę, którą też chcieli usuwać, twierdząc, że u dzieci miazga odbudowuje się. Miała rację:-) A wystarczyło tylko pomyśleć... Pani stomatolog do leczenia kanałowego założyła jej koferdam. Dziecko było spokojne i bezpieczne:-)

Gość gość
Ja chodzę do stomatologa http://stomatologsos-jarocin.pl/ i bardzo chwalę ten gabinet bo mają bardzo przystępne ceny. Leczyłam tam zęby kanałowo i proszę mi wierzyć, że nie zostawiłam tam worka pieniędzy.