Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojna132

Mój narzeczony spotyka się ze swoją byłą, z która się przyjaznimy

Polecane posty

Gość gość
Czego się dowiedziałaś przeglądając jego telefon?

Gość gość
Napisz coś więcej, przespali się?

Gość gość
I co teraz zrobisz? Nic. Jesteś udupiona bo macie dziecko.A on będzie robił co chciał.

Gość gość
No to nie ciekawie. Zażądaj wyjaśnień od niego.

Gość gość
Taaa przyjazicie sie :D polaczki i przyjazn to niemozliwe. Na bank obrabiaja ci doopsko za plecami

Gość gość
Jak to czego sie dowiedziała, Że sie ****aja sie dowiedziała:)

Gość gość
No widzisz a do tej pory naiwnie wierzylas ze on Cie nie zdradził, niby skąd mialas to wiedzieć skoro spotkali się sam na sam?? Mogli wtedy robic co chcieli,nie bylo Cie obok. Dobrze ze sprawdzilas jego telefon i chyba klapki z oczu spadły...co tam wyczytalas? Jak facet jest szczęśliwy z kobieta to nie będzie chciał się spotykać sam na sam z była ani z żadna ,,koleżanką"! A od pogadania przy piwie ma sie kumpli. A skoro chce to cos jest nie tak...i wtedy warto poszukać dowodów zdrady zamiast dalej się ludzic. Widac Twojemu facetowi bylo na reke ze jedziesz do rodzicow bo mogl sam sie z nia spotkac... Co teraz zamierzasz?

Gość gość
07.40 spadaj na rusko- niemieckie forum, i nie opluwaj tutaj Polaków. Przyplątał się, polskojęzyczny.

Gość gość
Autorko Może napiszesz coś więcej Co odkryłaś.

Gość gość
I jeszcze jak to pyskowala do tych co jej dobrze radzili - oczy chciala idiotka wydrapywac bo ktos prawde o jej misiu pisal!

Gość gość
Tak dla przypomnienia ""Niespokojna132 2017.07.05 A Co do przyjaźni z jego byłą to samo tak wyszło, po za tym przyjaźnimy sie od czasu kiedy była jeszcze dziewczyną mojego narzeczonego... Nie widzę powodu żeby zrywać z nia przyjaźń"" xxx Ha ha ha ha ha ha ha!!!

Gość gość
W takich sytuacjach nie ma mowy żeby spotykać się z byłą lub byłym. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet "przyjaźnił" się z byłą. Pamiętam jak na początku naszej znajomości mój facet dostał bardzo znaczącego smsa od swojej byłej. Już dawno nie byli razem a poza tym ona już była mężatką. Odbylismy tylko jedną rozmowę na ten temat właśnie wtedy.12 lat jesteśmy razem i nie ma w naszym życiu żadnych byłych.

Gość gość
Ale patologiczna sytuacja, przyjaźnić się z była chłopaka. O czym tak sobie gadacie jak wisivie na telefonie? Jak to on was fajnie ****a?

Gość gość
Autorka się coś nie udziela...

Gość gość
Co cie obchodzi plotkaro dlaczego ktoś przestal pisać?

Gość Niespokojna132
Dowiedziałam sie o tym ze między nimi doszło do zbliżenia, podczas rozmowy tłumaczyli się przytlaczajacymi problemami (tak, mamy kryzys w związku, nie uprawiamy seksu od dawna,a ją niedawno rzucił chłopak) mimo to nie przypuszczalam ze dojdzie do czegoś takiego, może i się powstrzymali w pewnym momencie ale nie zmienia to faktu ze oboje mnie oklamali. A co do nie udzielania sie na forum, musialam wszystko sobie na spokojnie przemyśleć... Co dalej. Podjelam decyzję o tym żebyśmy spróbowali wszystko od nowa bo jednak cos nas łączy i mamy dziecko. Jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku, nawet zaczelismy rozmawiać ze sobą szczerze czego dawno nie było, ale czas pokaże, to jest pierwsza i ostatnia dana szansa...

Gość gość
I rozumiem ze z nia sie dalej "przyjaznicie" prawda? Ha ha ha ha ha

Gość gość
Oj tam - tyle jego że sobie coś za/ru/cha. W końcu wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną radia Maryja.