Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne ponad 100 kg przy 173 cm wzrotu, przeszłam na dietę

Polecane posty

Gość gość

Opracowaną przez dietetyka. Ma ona ponad 1700 kcal i nie wiem czy to nie za dużo. Jem niewiele mniej niż jadłam. Do tego chodzę na siłownię- godzina cardio, bez ćwiczeń na masę, bo mam ponad 60 kg samych mięśni. Trener zalecił po 15 minut bieżnia, orbitrek, rower i step. Myślicie, ze wszystko dobrze robię i schudne? Nie chcę stracić miesiąca bez efektów

Gość gość
Jedz te 1700 kalorii bo efekt jojo to nie legenda tylko prawda. Jak będziesz jeść mniej to na początku waga będzie super szybko lecieć a potem stanie i za Chiny nie będzie chciała ruszyć. Zresztą szybkie chudniecie to obrzydliwa wiszaca skora. Ale to twój wybór

Gość gość
Wszystko jest w porządku z twoim planem chudnięcia. Przede wszystkim jest zdrowy. Nic nie zmieniaj.

Gość gość
A z tym 60 kg mięśni da się coś zrobić? Bo ta dietetyczka mówi, że ciężko będzie i ona moja odchudzanie zakończyłaby na 80 kg. Twierdzi, ze przy takiej masie mięśniowej i przy tej wadze będę dobrze wyglądać. A ja zawsze chciałam ważyć 64 kg

Gość gość
Na głodówce palą się mięśnie, jeśli ci bardzo zależy to możesz schudnąć do tych 80 kg a potem zacząć jakąś głodówkę np. 1000kcal i lekkie ćwiczenia.

Gość gość
No ona właśnie tak mówiła, ze musialabym przejsc na bardzo ograniczona diete, a to nie ma sensu. Mówi, ze te 80 kg to będzie wg bmi nadwaga, ale przy takich mięśniach to tluszczu w tej sytuacji będzie niewiele, tyle co konieczne. I przekonywala mnie ze będę lepiej wyglądać niz ktos z 70 kg kto nie ma tylu mięśni. No ale rozmiary ubrań chyba będą wciąż duże??

Gość gość
Minął tydzień od początku diety. Nie schudłam nawet 0,5 kg co przy mojej masie jest chyba dziwne... zaczynam tracić motywacje...

Gość gość
@2017.07.05 ty pierrdolonaa kurrwo żadne mięśnie na głodówce się nie palą bo białka palą się na samym końcu po wypaleniu tłuszczu, doucz się a później pierrdol na tym kretyńskim forum dla idiotów

Gość gość
@05:58 wpisz w youtube: "głodówka" i pooglądaj, uświadom się w tej kwestii że to nic strasznego, a efekty REWELACYJNE, nie wierz w żadne pierrdolenie o 5 regularnych posiłkach dziennie BO TO SĄ SAME KŁAMSTWA, aby przemysł spożywczy się kręcił

Gość gość
Ale locha

Gość gość
Chcialabys towarzyszki? :)bo mi sie przyda:). 13cm nizsza I do 100 brakuje mi 2kg.

Gość Ana345
Nie schudłaś bo za dużo jesz, logiczne... Pamiętam jak odchudzałam się po ciąży, przeszłam na dietę niskokaloryczną, jadłam niewiele, ćwiczyłam codziennie ok. 0,5 godz. Przez pierwszy tydzień schudłam 4 kg, wiadomo woda mi zeszła ( bo mam tendencje do zatrzymywania wody w organizmie ), później chudłam książkowo 1 kg na tydzień bez efektu jojo. Ja na Twoim miejscu zeszłabym do 1500 kcl. na dzień. T

ja bym sama nic nie robila na wlasna reke. Skoro dietetyk opracował dla Ciebie plan żywieniowy i aktywnosci fizycznej to sie go trzymaj. Efekty beda na 100% Też mam diete opracowana pod siebie. Dietetyk zalecił zaczac od kuracji z dicopeg 10g wiec moze ewnetualnie nie zmieniaj niczego w diecie, a zeby wspomoc swoj system trawienny zastosuj 4 dni takiej kuracji?

Gość gość
Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę? Chcesz spalić zbędny tłuszcz? Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie? Chcesz stać się prawdziwą bestią? Chcesz stać się sławny i bogaty? Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie? Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz… Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!! www.igortreneronline.pl Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody! PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: