Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent z klasą dla kilkumiesiecznego dziecka.wasze dziecko dostalo taki ?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o prezent z klasą i dobrym gustem zabawek jest setki w sklepach ,roznych grzechotek i innych pierdól chodzi mi o to czy wasze dziecko dostalo taki prezent,który nie kosztowal majatku a naprawde poczulyscie ,ze to prezent ,który kupil ktos z dobrym gustem i klasą..

Gość gość
Mi się wydaje, że w przypadku prezentu dla dziecka nie trzeba zwracać takiej uwagi na wyszukany gust, tylko raczej na to, czy dziecku się spodoba. Dostaliśmy kilka ślicznych (i drogich) zabawek, którymi maluch w ogóle się nie interesował. Najlepiej sprawdziły się zwykłe gryzaczki i grzechotki.

Gość gość
Możesz zdobyć zdjęcie dziecka i zamówić piękną obróbkę (np. na allegro za kilka złotych). Grafik np. mozesz umieścić zdjęcie dziecka na księżycu z wędką, ma którą ono łowi gwiazdki. Obok napis w stylu "Miej zawsze odwagę marzyć, bo dzięki temu zdobędziesz gwiazdy". Do tego wołanie, jakaś ramka i jest prezent. Ja mam takie zdjęcie swojego dziecka w ptasim gniazdku i tekst o pięknej wróżce, która sobie siedzi w ptasim gniazdku.

Gość gość
Myślę że spokojnie można kupić ładny mebel, pościel, baldachim, ręcznie szyte maskotki czy dekoracje do dziecięcego pokoju, w internecie jest pełno sklepów z hand made dla dzieci w stylu skandynawskim itp. Ale i tak raczej dostaniesz masę chińskiego plastikowego badziewia. O tych z ryczącym dźwiękiem nawet nie wspomnę...

Gość gość
ja bardzo bym chciała taką pozytywke karuzele. jak kiedyś były, jakie sa w horrorach, cichutko grajaca z ta fajną melodyjka. super

Gość gośćKasiaMałecka
Ja uważam, że moja córka dostała najpięknijeszy prezent jaki mogła dostać. Moja siostra kupiła jej ramki ze sklepu fotopress55 i włożyła w nie zdjęcia z pierwszych chwil życia. Dosłownie. Była ze mną podczas porodu i wszystko rejestrowała i to własnie te pierwsze uśmiechy włożyła do pięknych białych ramek :) prezent na całe życie.

Gość gość
nie ma jak reklama...