Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość dzieci obecnie to takie bydło i patologia ? to wina rodziców

Polecane posty

Gość gość

krew mnie zalewa jak widze gnojów po 8-11 lat i wyzywają sie od hujów , kurw i cweli co to jest za rynsztok ? nie dziwie sie, ze nauczyciele chcą podwyżek, ja bym nerwowo nie wytrzymała i lała po łbach tych gów.niaków, rodzice to roszczeniowe ''ścierwa'' a ich bachory jeszcze gorsze, przekonane o swojej wyjątkowosci, teraz media kazdemu wmawiają ze jest super, piękny, mądry, wyjątkowy i wszystko mu sie nalezy GUANO SIE NALEZY !

Gość gość
O rany, gdzie Ty mieszkasz:o

Gość gość
A czy dorośli są lepsi? Szłam ostatnio moja ulicą, facet przede mną rozmawiał przez telefon. Darł sie na całą ulicę i nie przesadzam, ale co drugie słowo było wulgarne lub przerywnik k*a. I wcale się nie kłócił tylko normalnie rozmawiał. Jak sądzisz, czego on i jego rozmówca, mogą nauczyć swoje dzieci?

Gość gość
jak mają takich rodziców jak ty.... to czego mozna oczekiwać?

Gość gość
takie czasy, kiedys byly zasady jak nasi rodzice nas wychowywali, tak samo jak czytam ze posylajac dziecko do przedszkola rodzice oczekuja ze panie beda tylek podcierac, no masakra poprostu

Dzieci uczą się w domach takiego słownictwa. Skoro idziesz ulicą i co drugi dorosły rzuca mięsem na lewo i prawo, to czego oczekiwać od dziecka, które przecież bierze przykład? Moje dziecko ma pięć lat i nie przeklina, bo i my w domu tego nie robimy. Nauczył się paru słów w przedszkolu, ale wytłumaczyliśmy mu, że to nieładnie. Fakt, że dzieciaki są teraz zdecydowanie głośniejsze i te cichsze, bardziej nieśmiałe maluchy mają później problemy, żeby się przebić w tym tłumie :(

Gość gość
To jest niestety następstwo tego co nam Niemcy zrobili,a raczej kogo wymordowali, cala inteligecje, zostali sredni i społeczeństwo alkoholików ktorymi latwo manipulowac.

Gość gość
To wszystko wina Tuska.

Gość gość
12'12 troche prawda, za jego rządów oswiata leżała i kwiczala a 6 latki szly do 1 klasy.