Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać pieniądze od linii lotniczych pomocy

Polecane posty

Gość gość

W temacie trochę skróciłam,miesiąc temu kupiłam bilety przez stronkę eloty ,dla mnie i męża do Londynu,mieliśmy lecieć do rodziny na chrzest,(lot i powrót liniami Ryanair),3 dni przed wylotem dostałam smsa i maila z wiadomością ze rezerwacja została anulowana,a pieniądze zostaną zwrócone w ciągu 5 dni,dzwoniłam na ich infolinię,centrum pomocy,i nie dało się do nich dodzwonić ani jednego ani drugiego dnia,zadzwoniłam więc do Ryanair ale powiedzieli że nie mają takiej rezerwacji i żeby się kontaktować z eloty,wściekła zabukowalam bilety innymi liniami i jednak polecielismy,po 5 dniach kasy jak nie było tak nie ma,dodzwonić się do nich nie da,a dziś dostałam informację ze mam zrobić odprawę na lot- na który rezerwacja została odwołana,napisałam do nich z 10 maili,zero odpowiedzi,dzwonimy z mężem od kilku dni na ich infolinię i cały czas zajęte,ma ktoś pomysł gdzie to mogę zgłosić żeby oddali mi pieniądze????

Gość gość
Konkluzja ? Nigdy nie kupuj biletów przez internet, ani w żadnych biletomatach, tylko normalnie w kasie lub w biurze :) A pieniądze przepadły i już ich nie zobaczysz :)