Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alakot66

Chłopak unika spotkań ze mną

Polecane posty

A więc jestem z moim chłopakiem już 9 miesięcy. Na początku wszystko było fajnie, zabiegał o spotkania, on je inicjował. Lecz po pewnym ,,incydencie'' bardzo się zmienił. A mówię tutaj o następującej sytuacji: gadaliśmy przez fb, żartowaliśmy i ,,w żartach'' mnie zablokował. Myślę : ,,Ok pewnie zaraz mnie odblokuje i bedziemy nadal gadac''. Lecz tak sie nie stało. Odblokował mnie po 5 dniach. Potem tłumaczył się że (uwaga) o mnie zapomniał.Oczywiście przez te 5 dni nie dostałam od niego znaku życia. Sama też nic sie nie odzywałam bo przecież mnie zablokował a swoją godnośc mam. Gadałam z nim o tym że to nie jest normalne i jaki chłopak zapomina o własnej dziewczynie ale on zbywał temat i sie z tego śmiał. Od tej sytuacji prawie nie gadamy. To ja zawsze piszę pierwsza, to ja pytam sie czy sie spotkamy a on oczywiście zawsze ma wymówkę żeby sie nie spotkać. Ostatni raz widziałam go 2 tygodnie temu a ostatnio gdy sie zapytałam kiedy będzie miał w końcu czas żeby sie ze mną spotkac powiedział ze nie wie bo ma dużo na głowie i cały czas coś robi. Gadamy też rzadko i tylko gdy ja pierwsza sie odezwe. Już mam dośc takiego traktowania czuję się wykorzystywana i nie wiem co z tym zrobić. Nie wiem jak sie zachować w takiej sytuacji bo to mój pierwszy chłopak. Gdyby mu zalezało to by miał czas chociaż spytać się co u mnie, spotkać się.. Boję się że już mu na mnie nie zależy i olewa mnie bo nie wie jak ze mną zerwać. A ja nadal go kocham. Dodam że oboje mamy po 18 lat.

Gość gość
ma cie w d***e, pewnie ma inna, albo gada sobie z wieloma albo ma inne zajęcia i szkoda mu czasu na pitolenie dzien w dzien

Gość gość
Dziewczyno daj sobie z nim spokój. Skoro on: nie szanuje Ciebie, twojego czasu, chęci i nie ceni sobie twojej obecności i starań. To co to za chłopak? Według mnie żaden. Zwykła zapchajdziura a nawet i to nie bardzo. Nie rozumiem tego jak taki łoś może mieć kogoś... I w ogóle co to za wymówka?! Już dawno powinien dostać kopa w d**e na zaped. Miej swoją godność i szanuj swoją osobę.

Gość B22
I rozumiem, że to twoja pierwsza miłość ale to jest właśnie czynnik trochę działający źle na twoją psychikę. Zobacz na co mu pozwalasz, jak się dajesz :/ Wiem, że ciężko jest Ci to ogarnąć ale musisz to zmienić. To zaczyna się robić toksyczne i chore moim zdaniem. Szkoda mi Cię w tej sytuacji, bo widać, że jesteś świetną dziewczyną a ten mały niedorozwój tylko Cię rani i wykorzystuje jak to określiłaś. Uwierz mi, że na nim świat się nie kończy. Moja rada jako od nieco starszego kolegi jest taka. Daj mu ultimatum albo się poprawi i będzie to poprawa na stałe albo to koniec. Bez żadnych drugich szans i poblazania. Nie daj się wykorzystywać ;)

Gość gość
On ma Cie w d...e i zwyczajnie zakpil z Ciebie- jaki chłopak blokuje swoja dziewczynę i sie nie odzywa 5dni?! On nie ma do Ciebie szacunku, nie yraktuje Cie powaznie, po takiej akcji powinnas go kopnąć w d...e. On jeszcze nie zerwał, trzyma Cie w rezerwie ale mogę się założyć ze kręci z innymi laskami. Jesteś jedna z opcji, moze właśnie gdy ,,nie ma czasu" dla Ciebie, idzie na spotkanie z inna. Miej godność i zostaw go jak najszybciej bo tylko czas marnujesz z nim! Jeszcze znajdziesz odpowiedniego faceta który nie będzie Cie olewal.

Gość gość
wali ci z japy może

Gość gość
Rodzice honoru nie nauczyli?