Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julieszka

Zepsuty iPhone! Gdzie naprawić, gdy mieszkam na wsi??

Polecane posty

Gość julieszka

Dziewczyny! Powiedz mi, czy jest wgl jakakolwiek szansa na to, aby naprawić iPhona... że tak powiem, zdalnie? Nie mam jak wyrwać się do żadnego dużego miasta, gdzie są takie duże serwisy, zwłaszcza dwa razy aby go jeszcze odebrać, a potrzebuję go przed dużym wyjazdem i to dość szybko! Co zrobić w takiej sytuacji ???

Gość gość
poszukaj w google sieci sklepów iSpot i napisz do nich albo zadzwon, to najwiekszy dystrybutor w polsce cos ci doradzą, przygotuj się na to ze musisz na wlasny koszt wyslac kurierem i zaplacic za przesylke powrotną = lacznie ok 30 - 50 zl, taniej by ci wyszlo wybrac sie do serwisu osobiscie ja dlatego unikam ajfonów, w przypadku problemow są wlasnie problemy bo zwyczajne serwisy, komisy nie chcą podejmowac sie naprawy bo nie maja autoryzacji appla

Gość gość
Serwis iClinica udostępnia możliwość darmowej wysyłki i odbioru sprzętu ;) https://www.iclinica.pl Sprawdź sobie!

Gość gość
w Katowicach masz takie serwis, który umożliwia własnie naprawę wysyłkową - machelp się nazywa. Sprawdź sobie ich. Ja u nich naprawiałam stacjonarnie i poszło im ultra szybko, iphone do odebrania na następny dzień, tutaj będzie pewnie tylko trochę dłużej ze względu na kuriera

Gość gość
bardzo dobry serwis masz tutaj: http://machelp.pl/ - i naprawiają wysyłkowo, tylko się z nimi skontaktuj, myślę, że kilka dni to max jeżeli chodzi o naprawę i przejazd kuriera, przy mniej skomplikowanych rzeczach oczywiście.