Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać jego kochanką ale on ma opory bo

Polecane posty

Gość gość
Wejdź sobie na tematy kochanek, a jest ich tu troche. Tam proś o radę i poczytaj sobie najlepiej, jakie one maja życie. Moze cos Ci sie rozjaśni i nabierzesz oleju do głowy, skoro nasze rady Cie śmiesza:) Cóż, jesli jestes głupia, to głupio rób i ciesz sie chwila, by potem płakać... Wejdź w te znajomość, a za jakis czas założysz tu temat jako samotna na co dzien, rozżalona kochanka...

Gość gość
Weź go zaproś na wino i kochajcie się do rana, cieszcie się życiem i sobą. Seks jest super.

Gość gość
Cześć wam wszystkim dajmy im dwa trzy miesiące się po seksic, niech pod starzały lovelas nacieszy się swoją młodszą zabaweczką. Wiele takich sytuacji sam przerabiałem. Albo się nudzi taką człowiek albo robi się problemowa. Chcesz sprawdzić jego szczerość uczyć? Oznajmij mu że chcesz mieć z nim dziecko.zobaczysz tylko kurz po nim.

Gość gość
dziś i to jest rada, dzięki :) Myślisz że po winie całkiem puszczą nam hamulce? Aż się podnieciłam na samą myśl :D

Gość gość
dziś Każdy mierzy swoją miarą :D Piszesz jak stary zgred którego kochanka wydoiła z kasy i rzuciła :D

Gość gość
Szkoda tej żony jego. Zdrada strasznie boli. A tu jesteśmy świadkami, co kieruje takie osoby zdradzające. Egoizm jest tu pierwszoplanowy. Nikt i nic się nie liczy. To nie jest zabawa. Po trupach idziesz młoda kobieto i życzę żebyś doświadczyła kiedyś tego, co jego żona przez ciebie doświadczy.

Gość gość
Ale ona nie chce mieć z nim dziecka, tylko się dziko kochać. Co za kołtuństwo tutaj.

Gość gość
Kochając się z nim będzie ranić osoby trzecie, bardzo dotkliwie. To egoizm. Życie nie jest takie proste.

Gość gość
Egoizm jest dobry, każdy martwi się o siebie i każdy za siebie odpowiada. Róbmy tak aby nam było dobrze, życie jest zbyt krótkie by przejmować się innymi. Dzieci nie chcę mieć. dziś taka świętoszka a komuś źle życzy, hipokrytka :D

Gość gość
To niech się z żoną rozwiedzie albo spyta się wprost czy może ją zdradzić, jak się zgodzi to spoko. Oszukując i zdradzając ją krzywdzicie, to nie chodzi o córkę tylko żonę. To jest absolutne świństwo tak robić. Nie masz empatii i współczucia ani przyzwoitości kobieto to może jak sama tego doświadczysz to przestaniesz krzywdzić innych. Niestety ale coś z wami jest bardzo nie tak, jak myślicie że zdradzanie to zdrowy egoizm.

Gość gość
dziś Ktoś musi cierpieć by ktoś przyjemność miał. Brzmi może okrutnie ale coś w tym jest. Po co ma się rozwodzić? Nie wiem czy chcę z nim być na stałe.

Gość gość
Wirtualnie :D

Gość gość
Na szczęście dobro w życiu też czasem wygrywa. Trzeba mieć nadzieję, że przed takimi hitlerkami jak ty, zdoła się obronić i nie da się pokonać!

Gość gość
dziś Takie farmazony możesz swojemu bachorkowi przed snem mówić :D

Gość gość
Dobro i optymizm nie jest naiwne, a to co mówimy dzieciom to przekazywanie wartości, a nie bajki i farmazony. Nadzieja w tym, że będą je stosować w życiu dorosłym. To straszne, że musisz ranić, żeby odczuwać przyjemność. Może to sadyzm...

Gość gość
dziś Nie chodzi tu o jego żonkę a o niego. Nie moja wina że wyszła za niego. Jutro mam się z nim zobaczyć, zobaczymy czy coś ustalimy :)

Gość gość
Ty debilu teraz kobietę udajesz. Już sam nie wiesz, który temat ciągnąć. Teraz jesteś kochanką ale palant.

Gość gość
Co Będziemy jej tłumaczyć - niech idzie za ciosem. Jak spadnie na dupę, to wtedy zrozumie:) A jesli nie i bedzie jej dalej dobrze, nawet, gdy ich romans minie, to znaczy, ze nie ma zdolnosci do uczuć wyższych. Mysli tu i teraz, chociaż sama przyznała, ze juz sie w nim zakochała. Niech sama sie przekona:)

Gość gość
Ale to nie ona tylko ten debil, facet który takie tematy zakłada.

Gość gość
Spokojnie ludzie, to jest prowo. Pisze je prawik i ma niezły ubaw że go nawracać próbujecie :D

Gość gość
dziś Czy dla wspaniałych chwil nie warto zaryzykować? Ja uważam że warto :) Czy zakochana to nie wiem, może tak ale może mylę po prostu fascynacje i namiętność z miłością? Zresztą są różne definicje miłości przecież, jak na razie moja to ON.

Gość gość
ale durna pipa :D

Gość gość
Jak się okazało moj ex z którym byłam 7 lat zdradzal mnie wielokrotnie. Teraz kuhwa Polska, teraz kuhwa ja będę szmacic waszych mezow-ojcow waszych dzieci-zieciow waszych mamuś. Za Michała i za Burka. Teraz się odkuje s******ny

Gość gość
dziś Ja biorę to co chcę od życia a ty nadal kiśniesz zgredzie :D

Gość gość
dziś I dobrze! Tak trzymać! :)

Gość gość
Głównie za burka s******na tęgiego, nikt sobie nie poczynał tak ze mną. Ten suczy syn nie ma wstydu i ja go mieć też nie zamierzam!

Gość gość
Kogo to obchodzi idiotko.