Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać jego kochanką ale on ma opory bo

Polecane posty

Gość gość
Jesteś jakaś p*****lnieta na punkcie tego Burka

Gość gość
7:46 to on weźmie od życia to co zechce jeśli zechce wziąc a ty jedynie możesz dawać z życiem :D jeśli on zechce a wszystko wskazuje na to, że nie chce :D

Gość gość
Wrócisz tu z podkulonym ogonkiem $uko :-D A wtedy nikt ci już nie pomoże. Masz pusto we łbie aż huczy. On się tylko zabawi, teraz to ci się wydaje proste , myślisz że tego właśnie chcesz. Ale ja ci powiem tak. Zakochałaś się już, widać jak hormony walą Cię w ten zakuty łeb. Ale to wiecznie trwać nie będzie, on Ciebie odstawi a Ty zostaniesz ze zlamanym serduszkiem. I to będzie twoja KARMA :-D do tego zostaniesz okrzyknieta kurwą i kochanką, rodzinie będzie WSTYD. żaden inny normalny facet nie będzie chciał mieć z Tobą NIC do czynienia a i zonka jak się dowie zrobi ci zajebisty dym. Wszystkiego dobrego haha :-D C'est la vie!

Gość gość
Burek kundlu wracaj do maciory na algierska :-D szczekać du.pa potrafisz

Gość gość
Chcesz rady? No to masz radę. Za pół roku zostaniesz sama z brzuchem a twoj piekny zonkoś nie pierwszej mlodosci i romans bedzie kiepskim wspomnieniem . W najlepszym razie dostaniesz jakiś ochlap na alimenty . Ale jesli o tym marzysz to śmiało idiotko. Tfu Kolejna amatorka jabłek z cudzego ogrodu.

Gość gość
Ludzie człowiek to nie rzecz żeby był czyjąś własnością. Jeżeli ten mężczyzna nie będzie chciał skrzywdzić swojej żony to do niczego nie dojdzie.

Gość gość
Już szczekają stare żonki :D Nie bójcie się, waszych Januszy nawet kijem nie dotkne :D Dzieci nie chce mieć, wiem co to antykoncepcja więc argument z brzuchem możesz sobie wsadzić :D dziś Dokładnie, nikt nie jest niczyja własnością, każdy może robić to co chce. X Właśnie szykuje się na spotkanie z NIM :)

Gość gość
A ja bym ci chętnie pożyczyła a nawet i oddala forever mojego 39 letniego "Janusza" . Sęk wtym ze on nie chce sobie pójść do żadnej innej łajzy.

Gość gość
Jesteś kobietą bez wartości. Tylko to Cię określa. A to więcej niż myślisz.

Gość gość
A wyszukuj sie na tania dziwke

Gość gość
O prosze jacy tu wszyscy swieci i porządni tylko skad tyle zdrad i rozwodów wokol

Gość gość
To chyba jest logiczne, że skoro ona chce być kochanką, to jest to układ bez zobowiązań. Inaczej stali by się parą. On ma niby jakąś rodzinę, a spotkacie się na bzykanie bez oczekiwania, że spedzicie razem święta.

Gość gość
do autorki... Kup sobie kołek osinowy curvo ;)

Gość gość
Dopiero przed chwilą wróciłam :) Jego żonka pojechała do rodziców więc był wolny, pojechaliśmy w góry i...zgadnijcie co było dalej :D Jeszcze nie mogę dojść do siebie :D On jest cudowny, boski! Nieziemski! Uff jak gorąco! :D

Gość gość
Oby wam jego żona zrobiła dym, a ty cierpiała przez złamane serce:)

Gość gość
dziś A niech Twoje słowa zamienią się w g****o :)

Gość gość
Jakaś kretynka prowokuje i robi sobie jaja a wy łykaćie. To prowo. Kto by chciał taka idiotkę. Faceci tez maja mózgi w głowie. Po co mu taki strup. On jej nie chce a ona ma chcice i pojąć nie może, że facet może niechciec.

Gość gość
Mężczyźni zdradzają, życie pisze różne scenariusze, nie trzeba nic zmyślać :)

Gość gość
Sama zamień sie w gowno d****o:) w swoim czasie gorzko pożałujesz :)

Gość gość
Już prawie uwierzyłam w końcu w życiu zdarzają sie podobne historie tylko zastanowił mnie ten szybki wyjazd i powrót z gór. To raczej nierealne dojechać tam zdążyć zabawić się i tak szybko wrócić. No chyba że wogóle nie spali. Swoją drogą z powodu takiego że nigdy nie wiadomo co odwali facetowi ja staram się mieć swoje własne życie i tego życzę każdej żonie.

Gość gość
Masz rację, nie spaliśmy w ogóle :D

Gość gość
/7:46/ tępa dzi/wka i dlatego facet się wycofuje

Gość gość
Wycofuje? Wręcz przeciwnie :) Jutro kolejne spotkanie ale w pracy więc musimy być (nie)grzeczni :D

Gość gość
Ależ było gorąco w pracy :D Nie mogłam się skupić na robocie, tylko on, on w głowie :D

Gość gość
Idiotko posłuchaj dobrej rady od starego dziada gdzie rabotasz tam nie jebiosz. Jeszcze będziesz miała smród i afere jak siemasz. Wylecisz z roboty i tyle z tego będziesz miała