Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1997

Psychologia, KUL, UMCS

Polecane posty

Gość gość1997

Witam drogie forumowiczki, generalnie każdego kto tutaj zaglądnie , a ściślej rzecz ujmując odpowie na mój post, który kieruję głównie do studentek psychologii UMCS-u bądź KUL-u. Mam zapytanie, mianowicie, w zeszłym roku zdawałam maturę, planowałam wybrać się na medycynę, ale jak to bywa życie weryfikuje nasze plany, często solidnie dając nam po czterech literach. W tym roku poprawiałam, jednak nie w takim stopniu, by móc ten plan zrealizować, niestety. Zamierzam jednak podjąć próbę jeszcze raz, mając sprecyzowany cel, determinację i w głębokim poważaniu negatywne czasami opinie otoczenia. Jednak nie o tym. W roku ubiegłym podjęłam kierunek, z którego zrezygmowalam po semestrze, mianowicie bioanalitykę, ne była to moja bajka szczerze mówiąc, ale wówczas nie dostalam się na psychologię, która była tym planem B, jak zwykło się mawiać. I tutaj pojawia się pytanie czy z wynikami na podstawie j.polski -74%, matematyką 86%, j.angielskim 90%, zaś na rozszerzeniu j.polskim 70%, natomiast biologią 62%, mam waszym zdaniem szansę? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam:)

Gość Studentka

Sprzedam materiały przydatne na studiach psychologicznych na UMCSie. Notatki opracowania i skrypty.  Literatura wg sylabusow z poszczególnnycih przedmiotów.  Materiały do egzaminów. Więcej informacji telefonicznie.725891060