Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić????

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 17 lat. Postanowiłam napisać na kafe, bo nie wiem do kogo się z tym zwrócić. Mój problem związany jest z "mężczyznami" bo tylko oni zwracają na mnie uwagę, nikt z moich rówieśników nie widzi we mnie partnerki, zreszta ja w nich rozwniez. Zaczynało się od tego ze mężczyźni 30+ w górę aż nawet do 60 gapili się na mnie, uśmiechali. Idąc z koleżankami w moim wieku zwracali uwagę tylko na mnie. Dodam ze szczupła nie jestem, mam lekka nadwagę ale bez przesady.Problem nasilił się, bo mężczyźni zaczęli do mnie gwizdać i zaczepiać. Nie ukrywając zaczynam się bać wyjść na ulice. Co drugi starszy chłop się na mnie gapi. Taka sytuacja: idę z bratem do miasta przejeżdża facet w aucie z okonek otwartym, mierzy mnie z góry do dołu i się usmicha. Nie chodzę wulgarnie ubrana ze względu na krągłości które staram się ukryć wiec to raczej nie przyczyna. Bardzo proszę o pomoc jest to dla mnie skory problem. Nie wiem jak się zachowywać w takich sytuacjach może zmienić jakoś ubiór, nie mam pojęcia. Co robić? Pozdrawiam

Gość gość
0/10 a inna sprawa 17 lat i kierfa już nadawaga, ruszaćsie a nie siedziec i wpierniczac bikmacki=

Gość gość
Mam tak samo i szczerze podoba mi sie to, bo ja sama gustuje w starszych :))) ale nie az takich starych, bez przesady. Moj byly szef byl właśnie taki nachalny, a byl po 40..