Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facetem 10 lat, mamy 8 letnią córkę. Rozstaliśmy się przed dwoma laty, ale nadal jesteśmy w kontakcie ze względu na dziecko. Decyzję o rozstaniu podjęliśmy wspólnie, były kłótnie, on mnie nie szanował a do tego nigdy nie miał stałej pracy, nie myślał o przyszłości. Nigdy tak naprawdę nie mogłam na nim polegać a jak miałam o to pretensje były wyzwiska i obarczanie mnie winą o wszystko. On zawsze chciał zajmować się psami, wyjechał na wieś i założył fundacje z jakąś kobietą, z którą mieszkał i która go utrzymywała. Ja ciągle głupia myślałam, że może coś się zmieni, że on się zmieni. Teraz dowiedziałam się, że ma kolejną kobietę, ale tym razem twierdzi, że ją kocha i chyba to mnie najbardziej zabolało. Z jednej strony wiem, że to zwykły dziad w którym nie ma oparcia a z drugiej poczułam jakiś smutek. Co myślicie, czy taki facet kiedyś się zmieni? Dodam, że ma 47 lat, nie ma mieszkania, pracy i oczywiście kasy ciągle mu brakuje

Gość gość
Wiem co czujesz bo miałam takiego samego tyle że nie tylko zmieniał ciągle pracę ale i pil palił a gdy się czepialam to mnie zostawial i też się zastanawiam czy inna by go na tyle zmienila żeby rzucił picie i zaczął być normalny