Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego na wsiach każdy na każdego się gapi obserwuje ? komuchy same ?

Polecane posty

Gość gość

Zwłaszcza jak ktoś spoza wiochy...gapią się na ciebie jak na murzyna na Grenlandii, wręcz oglądają sie, obserwują zza firanek...ludzie ze wsi mają nasrane we łbach ?

Gość Pieprznieta bez powodu
Tak, masz racje, to sa ludzie pozbawieni jakichkolwiek zainteresowań. Ich ulubionym zajęciem jest obgadywanie innych...

Gość gość
Takie juz jest zycie w malych społecznościach...wszedzie...apropo...mieszkam za granica...to samo...a moze nawet gorzej :( Jedyne co moge doradzic to zyjcie swoim szczesciem i jak chcecie to wyrwijcie sie z tego...bedzie dobrze ;)

Gość gość
Dlatego nie mam zamiaru mieszkać na wsi. W mieście nie wiesz nawet gdzie pracuje twój sąsiad z piętra niżej ani sąsiadka z klatki obok. A na wsi wiedzą nawet co gotujesz w sobote na obiad i co twój mąż kupił w sklepie za rogiem. Co niedziela do kościoła, a w domach pranie brudów w 4ech ścianach i obrabianie d...sąsiadom. Wiem to, bo moi znajomi tak mieszkali i szybko dali nogę do miasta. A miał być spokój i życie na łonie natury :D;D:D

Gość gość
10.46. no tak.Ja bym chcial mieszkac na wsi i wiem ze mam potencjal ze ta wies szla by za mma :D Wiec nie byloby obgadywania mnie ;)

Gość gość
Za żadne skarby nie zamieszkałbym na wsi.

Gość gość
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...Nie zamieszkalabys, bo Cie moze nie stac, budowa domu, utrzymanie go kosztuje. Trzeba miec leb na karku.

Gość gość
A tu to dopiero na kafeteri opisujecie sasiadow ty zalosna jestes

Gość gość
Stać mnie na kupno domu, ale życie na wsi jest nudne miałkie i jałowe intelektuanie

Gość gość
Buduję dom na wsi, nowe osiedle i gwarantuję że nikt na nikogo nie patrzy :) to jest wieś kiedyś typowo rolnicza, teraz mnóstwo nowych osiedli, większośc oprócz rolników pracuje w mieście więc serio nie ma czasu na wystawanie w oknach :) obok jest wieś popeegerowska, gdzie większość mieszka w blokach i tam można zaobserwować jak panie siedzą cały dzien na ławeczce przed blokiem i odpowiednio komentują bo nie mają co robić. teraz mieszkam w mieście i na takiej biedniejszej meliniastej dzielnicy wiecznie od 8 rana jak przejeżdżam ludzie wyglądają przez okna a jak jest ciepło w nich siedzą cały boży dzień.

Gość gość
Od 11 lat mieszkam na wsi, przeprowadziłam się z miasta, domu tutaj powstają jak grzyby po deszczu ,wszyscy z miasta ściągają na wieś, tylko że to nie jest wiocha zabita dechami bo leży 3 km od miasta i wszyscy z tej wioski pracują w tym mieście.

Gość gość
3km od miasta to nie jest wieś , prawdziwa wieś to j****y klecha cmentarz klany rodzinne plotki i masakra