Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Melania Trump ma 47 lat

Polecane posty

Gość gość

Wow, myślałam że max 35 . Dobrze się trzyma :)

Gość gość
Też mi odkrycie. Kasa i operacje robią swoje. Poza tym 47 lat to młoda laska

Gość gość
I tony botoxu w gebie

Gość gość
Sprzedajna pomarszczona raszpla z chciwymi oczkami .

Gość gość
Nie i twarz tylko ciało mi chodzi. Na pewno to nie jest zasługa tylko i wyłącznie operacji. Może ma lepsze jedzenie, ćwiczy i dobre geny

Gość gość
47 mloda ? :P 3 lata i będzie 50. Dojrzala kobieta.Niedaleko jej do starszej Pani

Gość gość
Piszcie co chcecie, ale figurę ma rewelacyjną....zazdroszczę jej :)

Gość gość
ma rewelacyjna figure, calkeim ladna gebe, fajny gust i dobrze sie trzyma. jestem pelna podziwu i niech jej sie dalej szczesci :) po jaki chju siedzi z takim obmierzlym dziadem pozbawionym wszysktiego poza forsa to nie wiem, jest przeciez wielu miliardeow i przystojnych, i inteligentnych, a nie skonczonych jelopow jak trump. moze miala kompleks wschodnioeuropejskiej wiesniaczki, dlatego.

Gość gość
O tym samym dziś myslalam i doszlam do wniosku ze kompleksy pewnie ma ale tak serio czy ktorys przystojny miliarder by ja chcial? Z biednego kraju, plebejskiej rodziny, przecietna kobieta nie może mieć duzych wymagań. Nawet jeśli jest modelka. Jest pełno pięknych modelek zachodnich,z dobrych rodzin. Trump też raczej pięknej by nie zdobył.

Gość gość
trump mial wszystkie zony ladne, ale niekoniecznie kumate;) bo kto kumaty poleci na takiego oblecha, cepa i prostaka. obrzydza mnie czolobitnosc polakow wzgledem niego. jako czlowieka prawdopodobnie ocenili by go stosownie, ale tylko dlatego, ze stal sie prezydentem ameryki, to od razu padaja na kolana, bo to ameryka! i jeszcze te jego sentymentalne przemowienie z maniera wyzszosci. rzyg:P

Gość gość
nie skupiajcie sie na takich ludziach bo to tylko marionetki polityczne ich przemówienia nie płyną głęboko z serca a są dyktowane interesami. Włączcie mózgi.

Gość gośćlaluna
A moim zdaniem to jest piekna i madra kobieta i jej maz tez jest wprzo

Gość gość
Max35 ? Chyba wybiórczo zdjęcia oglądalaś Wg mnie 57

Gość gość
Była piękna mając 30 lat. Widziałam zdjęcie w necie.

Gość gość
Naprawdę piękna, naturalna,widać że wtedy nie miała operacji. A teraz ma mordę jak pekińczyk...

Gość gość
Te jej spojrzenie mnie zabija :D

Gość gość
Mało która modelka jest mądra. Normalna kobieta poza tym nie wzieła by takiego dziadka więc to tylko układ . Sprzedała się.

Gość gość
Melania wyglada troche dziwnie, bo robi takie miny "do telewizora" i maluje oczy za bardzo skosnie, zeby podkreslic ich skosnosc ;) Ale tak, to bardzo ladna, zgrabna, zadbana i elegancka babka, sympatyczna. Juz tak po niej nie jedzcie z zawisci;) Jesli jechac, to po nim, wstretnym, glupim, nieuczciwym i nienawistnym dziadydze:P

Gość gość
Eee tam ja niczego jej nie zazdroszczę raczej mam to gdzieś ale prawda jest jedna wyszła za tego starego oblecha z którym nawet nie mieszka i nie sypia a jak nie z nim to z kimś,więc to takie chore układy.

Gość gość
skad wiesz ze nie sypia?

Gość gość
ja bym go nie chciala

Gość gość
on mieszka w waszyngtonie, ona w nowym jorku. pewnie czasem sie spotykaja, na jakis wyjazdach, ale watpie zeby dziad sie na nia rzucal jak wyglodnialy ogier. w nim nie ma juz ani zdrowia, ani ognia, ani wigoru. taki zarozumialy, ograniczony intelektualnie buc. moze jak bym mlody to ru'chal co popadlo, teraz watpie. jest zdziadzialy, bez energii, taki spowolnialy, spasiony wieprz.

Gość gość
on ma chyba 70l

Gość gość
no ma, ale 70-cio latek, ktory dba o zdrowie i wyglad nie musi wygladac tak oblesnie jak on, fuj. widac, ze ona zdrowio sie odzywia, dba o siebie i dziecko, a on wcale.

Gość gość
do gość dziś Melania już się przeprowadziła do Waszyngtonu

Gość gość
Mój dalszy wujek miał 76 lat a taki wigor ze hoho. Nie był jakiś energiczny na co dzień, ale w łóżku to ponoc jak 20 latek. Żona i stale kilka kochanek. Farbowal włosy żeby wyglądać :D zginął w wypadku w drodze do kochanki.

Gość gość
Czy to przypadek, że wybierał/kręciły się koło niego Słowianki? Może on już prawie przebudzony, pisano o tym wcześniej. Może ta moc Słowian go zahipnotyzowała? Może jeszcze nie jest za późno dla świata?

Gość gość
Nasza Agatka ma 45 i wyglada starzej od Melani :(