Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwość że zaszłam w ciaze jeśli miałam ostatnio nieregularny okres dwa razy przez ostatni miesiąc dostawałam zbyt wcześnie a teraz mija mi już 35 dzień a miesiączka się nie pojawiła. Brzuch pobolewanie mnie jak na okres od tygodnia powiększyły mi się piersi ale nie bolą mnie i mam dość sporo śluzu ? Dodam z współczułam bez zabezpieczenia.

Gość gość
Zawsze jest możliwe, a test nie boli i kosztuje nawet poniżej 10 zł. Co za ciemnota:O

Gość gość
Testu sie spytaj. Debilka

Gość gośćlaura
Nie jestes zadna debilka,moja kuzynka byla dwa mies w ciazy i zaden test z apteki nie wykazal ciąży,wiec byla tego pewna ze ciazy brak i pomagala mezowi zrzycac drewno na opal z przyczepy i dostala niby okres,a okazalo sie u lekarza,ze to poronienie i najlepsze badania sa u lekarza a te testy do kosza bo to gowno

Gość gość
Ale ta debilka nawet nie zrobila testu!!!!

Gość gość
Najlepsze badania u lekarza,to po co zatem pytasz na forum?:O

Gość gośćlaura
Testy do smieci,te kupione w aptece,powtarzam,do lekarza,jesli nie bierzesz pigulek,zawsze mozesz zajsc w ciaze,na tescie z apteki nie zawsze wykaże i prosze,dziewczyny po co mamy sie wyzywać,w moim miescie 50latka zaszla w ciaze i urodziła,nie badzcie zacofane,mi pigulki szkodza mam uczulenie na prezerwatywy,to co maz ma sie wykastrowac,kaledarzyk stosuje,ale uprzedzam ja tutaj nikogo nie rugam,nie wyzywam i oczekuje tego samego,zycze wam tego czego chcecie

Gość gość
Ciaza urojona.

Gość gość
Debilko i cimnoto nie mam teraz jak kupić sobie testu bo pracuje po 12h. A w PL nie mieszkam i o porach kiedy mogła bym po niego pójść apteka czy inny taki sklep jest poprostu już zamknięty.Dopiero za kilka dni bd mogła a wiadome jest i normalne że jestem ciekawe czy np ktoś miał tak podobnie i może mi coś podpowiedzieć w tym temacie.

Gość gość
Ciemnoto a myslisz ze wywrozymy ci? No debilka

Gość gość
Normalnie zadałam pytanie to można normalnie odp chyba że ma się pusto i g****o w głowie i z tego co widzę w ustach też g****o masz :)

Gość gość
Dobra, to ja strzelam i... TAK!!! JESTEŚ W CIĄŻY!!! Na 1000%. Masz zaoszczędzone na testach i badaniach. Zadowolona?

Gość gość
:D uwielbiam te pytania ,,czy moge byc w ciązy?"

Gość gość
Te kretynki co jej radzą. Najpierw robi się test, a dopiero potem do lekarza. Poza tym na tym etapie ciąży lekarz jeszcze nic nie wykryje, bo zarodek jest za mały i odeśle ją z kwitkiem każąc przyjść za 2 tyg :]

Gość gość
Kup w aptece test np, Quixx i sprawdź wynik.

Gość gość
Dokladnie wiec nie srajcie sie z tymi swoimi ciazami. Z tymi betami na wlasne widzimisie. Sa takie idiotki zdesperowane, ktore zamiast cierpliwie poczekac kilka dni to zapieprzaja co miesiac na bete a lapska jak narkomanki pokute. Jak jestes w ciazy to ci nie ucieknie.

Gość gość
Tak możesz być w ciąży. Jeśli był seks to jest możliwość ciąży.

Gość gość
Jeśli uprawiałaś seks w okresie płodnym i to bez zabezpieczenia to oczywiście że są szanse że jesteś w ciąży i to dość spore

Gość gość
I jak autorko???