Gość gość Napisano Lipiec 6, 2017 Witajcie, Nie wiem do końca czego oczekuje aczkolwiek napisze tu moj pomysl: Mam 23lata i postanowilem dokonac wielkiej zmiany w moim zyciu, a mianowicie pójść na studia (zaocze) korzystając z planu studiowania wpadlem na pomysł ze dokonam olbrzymiej zmiany tzn. Przeprowadze sie do miasta w którym chce studiować może nie byloby w tym nic fenomenalnego gdyby nie to ze do teraz tkwie w swojej strefie komfortu no i ze jest to tylko 50km od mojej miesciny wiec moglbym te 2 razy w mies dojezdzac. Moje zycie jest monotonne praca - dom i tak mija dzien za dniem. Z racji ze moja praca nie jest niczym wybitnym ani nie daje mi wielkiego dobra materialnego uważam ze nic nie strace a zrovienie czegoś nowego pozwoli mi nabrac pewnosci siebie itd. No ale jest i wiele obaw i duzo rzeczy do ogarniecia praca/mieszkanie/studia. Z racji ze jestem troche bojazliwy na zmiany moze byc ciężko! Ale trzymajcie kciuki musze wyrobic sie w 2-3 mies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach