Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd niewidomi wiedzą co to sex i jak wygląda kobiece ciało?

Polecane posty

Gość gość

Skąd wiedzą że penis który mają służy do wkładania do pipki? Skąd wiedzą że muszą walić konia skoro nie widzieli nigdy na oczy p****la, nic ich nie podnieca to jak mają zwalić? Cycki i pipka ich nie podnieci bo nie widzą. Ciekawe czy dotykając czują cokolwiek,co wtedy myślą?

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
Pytasz ludzi, którzy potrafią czytać??

Gość gość
Mam znajomego niewidomego który obsługuje internet za pomocą jakiegoś programu dla niewidomych. Kiedyś na skejpie namówiłam go na zwalenie :D Myślałam że nie będzie wiedział o co kaman ale byłam zdziwiona. Ciekawa jestem jak taki robi sex? Czym sie niby ma podniecić jak nie widzi? Nawet wyobrazić sobie nie może jak wygląda w rzeczywistości ciało kobiety

Gość gość
Ludzie z niepelnosprawnoscia maja takie same potrzeby jak w pelni sprawni ludzie. Poza utrata jakiegos zmyslu lub dysfunkcji narzadu maja pozostale inne zdrowe. Czesto nawet gdy cialo traci jeden zmysl wyostrza inny. Tak np. niewidomi maja perfekcyjny zmysl dotyku lub sluchu, a glusi wzroku. Seks to nie tylko p****le i j****ie prymitywie. To takze duchowe, wyzsze doswiadczenia obcowania z druga osoba, ale co ty mozesz wiedziec.