Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie powrocic do normalnego zycia

Polecane posty

Gość gość

Jesli ostatnie kilka lat spedzilo sie w domu? Nie mam pracy ani studiow. Jest zle. Nie wiem co mam ze sobą począć. Czuje się strasznie

Gość gość
Ludzie przeżywali wojnę, obozy koncentracyjne, gwałty i tortury i wracali do normalnego życia a Ty siedzisz w domu na czyimś utrzymaniu i biadolisz? Weż się w garść, zycia nikt za ciebie nie przeżyje i jedyne co masz to właśnie to życie, jedyne i niepowtarzalne.

Gość gość
Mnie tez bardzo wiele zlego w życiu spotkało, a teraz mam jeszcze do tego depresje i ciężko mi znaleźć prace, ale najłatwiej skopać leżącego :(

Gość gość
A co cię spotkało? Studia zawsze można zacząć zrobić kurs poznać ludzi np w parku kawiarni otworzyć się do ludzi pujsc na siłownię na basen wiele możliwości

Gość gość
Pójść!

Gość gość
Na studia w moim wieku? Prawie 27 lat. Jestem nieudanym przegrywem :'(

Gość gość nr 3 lub mniej
A to są udane przegrywy? A tak serio, tzw normalne życie można zacząć prawie w każdym wieku. Pewnie nie będzie to dotyczyło 70 letniego staruszka, chociaż są przypadki, że i w takim wieku ludzie zmieniają stan cywilny i wchodzą w związki małżeńskie czyli zmieniają swoje dotychczasowe życie. Są ludzie, którzy po 50 -tce rzucają dotychczasowe np. miejskie życie i wyjeźdźają w Bieszczady hodować konie albo owce. albo zaczynają nowy kierunek studiów itp. Jak widzisz w każdym wieku można dokonac zmian, ale do tego potrzeba przede wszystkim motywacji, po drugie odwagi po trzecie determinacji, pomysłu itd a po dziesiąte pomysłu na siebie. Zadaj sobie pytanie czego tak naprawdę chcesz. A potem małymi krokami realizuj swoje zamiary, rozejrzyj się wokół siebie, zdobądź przychylność osób, które będą Cię wspierać albo działaj sama. Świat kocha ludzi odważnych, wiedzących czego chcą.

Gość gość
swiat mnie nie kocha ,ja kce zobaczyc cycki a zadna mi niechce pokazac:-(

Gość gość
Przemysław znowu ty???