Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to, że facet podoba się dziewczynie wpływa na krótszy czas osiągania orgazmu

Polecane posty

Gość gość

jest to dość ważne dla mnie pytanie, proszę odpowiadajcie kobietki poważnie

Gość gość
żadna się nie wypowie?

Gość gość
pewnie, że tak, ale na brak orgazmu ma tyle rzeczy wpływ, że sam wygląd partnera nie jest jedyną sprawą

Gość gość
Pytam, bo moja poprzednia dziewczyna przez 7 lat nie doszła ze mną ani razu, a aktualna dochodzi ze mną w co 2-gim stosunku lub częściej...

Gość gość
nie, ja np mam 44 lata i w życiu nie miałam orgazmu z partnerem, tylko jak sie sama masturbuje. a partnerów miałam 4, z czego jeden był wybitny w minecie i też nigdy z nim nie doszłam. A każdy mi sie podobał, ba najlepszy seks miałam z najbrzydszym z nich. Wiekszość kobiet po prostu nie dochodzi w klasycznym seksie i tyle.

Gość gość
czyli trafiłem na perełkę? :)

Gość gość
może tak, może dobrze udaje. Jeśli ma orgazmy to przede wszystkim dla niej dobrze, przynajmniej ma jakiś pożytek z faceta

Gość gość
21:36 Święta Prawda

Gość gość
21:36 Dokładnie. Faceci często nie rozumieją że dla wielu kobiet orgazm podczas seksu nie jest najważniejszy. Bardziej liczy się dla nas ta bliskość ukochanego faceta, a orgazm jak się zdarzy, to jest miłym dodatkiem :)

Gość gość
Chyba tak . Przeciez to logiczne . Ale to , ze poprzednia nie miala nie musi znaczyc , ze sie nie podobales .

Gość gość
no właśnie, facet mysli ze orgazm był to znaczy że jest nie wiem jak za..isty i genialny w seksie. A jak nie to nie była "prawdziwa miłość". a to nie o to chodzi, kobieca seksualność jest o wiele bardziej skomplikowana

Gość gość
Faceci to nawet potrafią widzieć kobiecy orgazm tam gdzie go nie ma ;) :D

Gość gość
wiem, ostatnio mój mówi ...o teraz to już na pewno doszłaś...a ja nawet nie zaczełam byc na początku drogi do orgazmu :D

Gość gość
21:55 Zaraz, zaraz, przecież orgazm jest ukoronowaniem seksu. Co wart jest seks bez orgazmu? To tylko ruchy frykcyjne. Bez bliskości to nie ma co mówić o seksie a tym bardziej o orgaźmie. Sama bliskość nie zastępuje orgazmu. Facet musi się podobać i musi pociągać fizycznie kobietę, żeby do czegokolwiek doszło. W przeciwnym razie to sport.

Gość gość
Ja trudno i nie zawsze osiągam orgazm,mylisz sie pisząc ze jest on najwazniejszy,nie kazdy mój seks konczył sie nim ale gdy kochałam zawsze byłam usatysfakcjonowana i szczesliwa nawet gdy orgazmu nie było..bliskosc czułosc to jest najwazniejsze

Gość gość
Rozumiem doskonale. Pogodziłaś się z tym, że musi to wystarczyć. Właśnie do tej pełni satysfakcji czy rozkoszy czyli do orgazmu potrzebny jest ktoś odpowiednio pasujący do ciebie. To kwestia partnera, który albo wzniesie cię na wyżyny albo na niziny ;)

Gość gość
Chyba jednak tak jest. Raz w życiu zdarzył mi się seks na I randce... Nie kochałam go, bo przecież za wcześnie, ale doszłam dwa razy. Inna sprawa, że był obrzezany i kochaliśmy się chyba ze 2 godziny...:)

Gość gość
tak a jak miał na imię ten obrzezany ?? ;)

Gość gość
pytam panią od kropeczek

Gość gość
Prawdę mówiąc tak - wygląd wpływa na krótszy czas osiągania orgazmu. Umięśniony, męski, wysoki, przystojny facet znacznie bardziej podnieci kobietę, niż wątły, niski, brzydki z twarzy facet. Technika jest na drugim miejscu.