Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce trójkąta, nie kocha?

Polecane posty

Gość gość
Zastanów sie dobrze nad tym chlopakiem tym bardziej ze ci te wymyslanki w seksie malo pasują.on jest b.doswiadczony ,ma duże libido i wiecznie bedzie malo.To moze i dobrze ale musialo by tobie to pasowac.ja osobiście bym s*******ala od takiego ,nie lubię takich gosci co 1000 panne bez zobowiązań bYkaja.po prostu bym sie bala.

Gość gość1231
9:48, nie rób nic na sile. Jesli nie wiesz jak dominować i nie sprawia Ci to przyjemności, to porozmawiaj z nim o tym. Ja tez nie lubię klimatów BDSM z wyjątkiem sikania, ale to wcale nie musi oznaczać dominacji. Jesli traktuje Cie serio i chce sie z Toba związać, to gwarantuje Ci, ze nie będziesz miała rutyny w seksie. Zobacz ile jest tu osob na forum (porozmawiaj ze znajomymi), to zobaczysz ze wiekszosc osob ma taki problem - brak urozmaicenia. Wiekszosc osob w końcu zaczyna marzyć o seksie z obca osoba tak dla urozmaicenia wlasnie. Nie chcą sie rozstawać, bo dobrze im w związku, ale po kilku latach raz na jakis czas potrzeba czegoś innego. Tak samo jest z jedzeniem. Chyba nie muszę tłumaczyć. Lubię pisac mailowo, publicznie tutaj pisac o takich sprawach nie jest zbyt komfortowo.

Gość gość
Inaczej do tego podchodzisz. Moje założenie jest takie że jeśli ludzie się kochają to powinni walczyć o siebie o uczucie, starać się być dla siebie atrakcją, budować coś więcej niż tylko życie sexualne a jeżeli to już się znudzi to receptą wcale nie jest zdrada kontrolowana. To kapitulacja, czerpanie przyjemności z sexu z inną osoba gdy już nie zależy nam na tej z którą jesteśmy