Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest gruba a mówi ze to po ciąży zostało urodziła 17 lat temu!!

Polecane posty

Gość gość

No czy to nie brzmi śmiesznie? W rodzinie męża jest kobieta, bardzo gruba, i mówi że ona i tak nie schudnie no bo po ciąży jej tak zostało i juz nie da rady się tego zrzucić, ale to było 17 lat temu... myślałam że wybuchne śmiechem. Ale powiedzcie, czy coś takiego może być naprawdę? Bo jak dla mnie to ma leniwa d**e :p ta kobieta jest zdrowa, nie choruje na nic.

Gość gość
Mam sąsiadkę która jestt bardzo gruba i jest to po ciąży. Starała się z mężem 10 lat o dziecko brała hormony zaczęła tyc ale tylko trochę w ciąży komplikacje leżała 8 miesięcy brała różne leki tarczyca oszalala i po ciąży nigdy nieschudla mimo diet mimo cwiczen. Jej córka ma teraz z 15 lat więc trzeba wziąść pod uwagę ze to było bardzo dawno temu jak na rozwój medycyny. A żeby było ciekawiej kobieta nosiila może 36-38 jak zaczynała terapię hormonalną.

Gość gość
Uwarunkowania genetyczne - ja w ciąży przytyłam ponad 30 kg, schudłam bez ćwiczeń i diety, wiec chyba Mam szczęście, dziecko ma 6 mcy, a ja wazę jakies 60 kg obecnie przy wzroście 174, kiedy zaszłam ważyłam jakies 52/53.

Gość gość
może być, ja mam koleżankę, kiedyś piękna sportowa sylwetka, w 1 ciąży strasznie jej sie rozjechały hormony i utyła, ale ogromnym wysiłkiem po 2 latach walki to zrzuciła. I nagle 2 ciąża, -wyniki hormonów tragiczne, przyrost wagi do tego doszły problemy z sercem i już nigdy nie wróciła do formy mimo dietetyka, zabiegów kosmetycznych, prób uprawiania sportu. Mały stres i wyniki hormonów kiepskie, ćwiczenia bardzo ostrożnie bo serce pada. A dzieciak też będzie już miał jakieś 17 lat

Gość gość
Ja tez znam dziewczyne, ktora byla chudzinka, a jak ostatnio ja zobaczylam po ciazy to nie moglam uwierzyc. Szok to byl dla mnie. Podobno cos leczy Bardzio mloda dziewczyna oby schudla