Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmawiam spotkania

Polecane posty

Gość gość

Otóż sytuacja wygląda następująco zależy mi na pewnej dziewczynie wyznałem jej miłość po czym ona uznała że możemy zostać tylko przyjaciółmi aczkolwiek nie chciałbym być jej chusteczką tzw chłopczykiem któremu może się wypłakać. I powiedziałem coś takiego "skoro nie możemy być ze sobą to nie szukam żadnych przyjaciół i zrywam z Tobą kontakt" po czym ona się załamała pisała do mnie przez kolejne 2 tyg a ja miałem zlewkę na nią tzn.... albo nie odpisywałem albo tak za przeproszeniem z d**y. I dziś napisała że chce się zobaczyć i wgl... Coo mam robić, przyznam się szczerze że zależy mi na niej nie na jako kumpeli tylko i wyłącznie mojej dziewczynie... Nie chce być 'łatwy' i dostępny bo nie mam ochoty wpaść po raz kolejny do szufladki przyjaciela. Proszę poradźcie mi co robić kocham ją a jednocześnie nie chce jej pokazać tego że jestem na każde zawołanie jak to rozegrać bo przemyślałem już swoje zachowanie i wiem gdzie popełniłem błędy, albo czy może ktoś zna takie przypadki gdzie najpierw para mówiła sobie stanowcze NIE a później jednak stworzyli udany związek. Za hejty również dziękuję, ale bardzo mi zależy.... Dopiszę jeszcze że nie mamy nastu lat. Bezinteresownym dziękuję za wsparcie, hejty pozytywnie wpływają na mnie wiec również dziena ;)

Gość gość
Ale czy warto w to wchodzić ? Dobrze że zdajesz jednak sobie z tego sprawę ;)

Gość gość
Spotkaj się i zobaczysz co jest grane. Olewales ja przez 2 tygodnie. Nie stosuj gierek z wymigiwaniem się od spotkania. Zobacz o co chodzi. Wiadomo że nie bądź na każde zawołanie. Sam ustal dzień że wtedy i wtedy Ci pasuje.

Gość gość
06:32 Też tak myślę nie odpisałem jej od razu tylko dziś rano, specjalnie tak zrobiłem. Hmm wiesz ona była załamana jak zerwałem znajomość. Nie wiem zobaczymy o co chodzi pogadamy zobaczymy, będę chciał pokazać jej kogoś innego niż dotychczas i nie chce wracać do przeszłości.

Gość gość
Weź ją na przetrzymanie !

Gość gość
Gierki na przetrzymanie stosują niestabilne emocjonalnie baby. Idź, pogadaj jak z człowiekiem, jak znów zacznie pitolić o friendzone to mówisz co o tym myślisz i zrywasz kontakt definitywnie.

Przetrzymanie jest dobre na krótką metę,dziewczynie się to w końcu znudzi.

Gość gość
Oki dzięki wam za odpowiedź ;)