Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lewa tywa reaktywacja

Jadę do bierkowic w niedzielę a wy przegrywy co?

Polecane posty

Jadę do bierkowic w niedzielę a wy przegrywy co?

Bierkowice Opole Bierkowice - najbardziej na zachód wysunięta część Opola, przyłączona do miasta w 1975 roku; również obręb ewidencyjny; sąsiaduje z Półwsią oraz dzielnicami : Sławice i Wrzoski przyłączonych do Opola 1. stycznia 2017 roku . Wikipedia

Gość gość
kołbuc w*********j czubie

w Bierkowicach jest Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu   4,796 opinii z Google Muzeum, Opole, Polska Muzeum Wsi Opolskiej – skansen, który został utworzony w 1961 roku; w 1965 rozpoczęto prace związane z budową ekspozycji stałej, a w 1970 roku udostępniono tereny muzeum zwiedzającym. Wikipedia Adres: Wrocławska 174, 45-835 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–17:00 Telefon: 77 457 23 49 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość gość
kołbuc upośledzony durniu: WYYYPIERTALAJ

Gość gość
A ja jade na wybrzeze do hrabstwa devon wiesniaro hahahaha

obejrzyj filmik

Gość gość
a o czym ma to niby świadczyć? :o do wrocławia nie ma zakazu wjazdu dla imbecyli, więc nic dziwnego że byłeś pewnie nawet do zoologa cie zabrali na wycieczce ze szkoły specjalnej...

patrz gdzie tam byłem

Gość gość
kołbuc durniu, nikogo nie interesują twoje żalosne filmiki z wycieczek czubka

ps nie jestem czubkiem to jest filmik z wrocławia Wrocław to moje miasto tak samo jak OPOLE Namysłów to moje miasta wrocław to jest moje miasto nie pisz ze to nie moje miasto bo wrocław to jest moje miasto bo wrocław jest tylko 60 km od Namysłowa czyli godzine drogi od Namysłowa i często jestem we wrocławiu od dziecka jeżdże bardzo często do wrocławia

Gość lewa tywa reaktywacja
wrocław i Namysłów leżą nad tą samą rzeką dowód Widawa – rzeka w zachodniej Polsce. Prawy dopływ Odry. Nazwa rzeki pochodzi od prasłowiańskiego "vid" – kręcić, wić się. Źródła Widawy znajdują się we Wzgórzach Twardogórskich na wysokości 222 m n.p.m. we wsi Drołtowice na północny zachód od Sycowa. Miasta położone nad Widawą: Namysłów Bierutów Wrocław We Wrocławiu nad rzeką Widawą

Gość gość
Ten typ to zdiagnozowany świr czy taki "domorosły"? bo głowę ma poważnie zaburzoną na pierwszy rzut oka

Gość gość
Tak, to znany kafeteryjny czubek mateusz kołbuc zresztą zdiagnozowany, sam tu kopiował opinię psychiatry o sobie. ot świr jakich na kafe wiele

10:54 czy wg ciebie wrocław to jest moje miasto ??? bo często tam bywam i z Namysłowa do wrocławia jest tylko 60 km ?? i NAMYSŁÓW I WROCŁAW LEŻĄ NAD TĄ SAMĄ RZEKĄ CZY TO JEST MOJE MIASTO???

nie jestem czubkiem ile razy mam wam to powtarzać ja lecze sie z depresji gościu od homocwela a osoby z depresją nie są czubkami

Gość gość
nie! ani namysłów, ani wrocław, ani opole nie są "twoimi" miastami jesteś wsiokiem z polkowskich (czy jak tam te dziure się odmienia). I to jest twoja miejscówka

czemu nikt mi nie wierzy że wiele razy byłem we wrocławiu ?? czemu nikt mi nie wierzy ??? tu jest dowód czarno na białym że wiele razy byłem we wrocławiu https://www.youtube.com/watch?v=KXdN8CxjzH8

Gość gość
owszem jesteś czubkiem, osobą zaburzoną. A przede wszystkim opóźnioną w rozwoju. i to właśnie stwierdzone masz w karcie badania

Gość gość
IDIOTO nie z polkowskich tylko z polkowskiego ps czemu ty ludzi ze wsi masz za gorszych czemu ty masz ludzi ze wsi za gorszych ps Namysłów to moje miasto bo tam sie urodziłem w szpitalu ps czemu nazywasz mnie wsiokiem co tylko dlatego jestem gorszy że mieszkam na wsi zrozum że gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
Ja bede gral w gre

Gość gość
w czym idioto ludzie ze wsi są gorsi od ludzi z miast ??? co tylko dlatego że jestem ze wsi jestem gorszy ??? ile razy mam ci powtarzać że gdyby nie wieś i rolnictwo którymi gardzisz to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up