Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lamnolog

relacja z była

Polecane posty

Gość Lamnolog

Przychodzi do mnie dzis moja była, mam na nią ogromną ochotę, jest bardzo atrakcyjna. Domyślam się, że Ona tez na mnie ma, jest jednak osobą z bardzo rozwiniętym kręgosłupem moralnym i raczej nie dopuszcza do takich niemoralnych sytuacji. Jak nakłonić ja na seks

Gość gość
A w jakim celu chcesz się z nią spotkać? Z założenia ma to być spotkanie na sex? Jak ma dobry kręgosłup moralny to zwal sobie lepiej wcześniej, bo od niej nic nie uzyskasz

Gość gość
Ostatnio spotkalam sie z bylym. Myslalam ze tylko na piwo i pogaduchy. Pod wieczor zapytal czy pojde do niego-odmowilam. On nawet mi taksowki nie wezwal. Zamowil sobie i zostawil mnie sama w pubie. Swinia myslala ze sobie p********* a tu niespodzianka. Pomijajac to ze jest szmaciarzem i prostakiem i jak mnie potraktowal dobrze sie stalo. Ta sytuacja otworzyla mi oczy. Jak ja moglam kiedykolwiek tego czlowieka kochac...czy w dzisiejszym swiecie nie mozna liczyc na szczera relacje bez podtekstow...? Mam nadzieje ze nie dostaniesz tego czego chcesz...

Gość gość
Idiota.

Gość gość
Relacja z byłą, byłym? Oksymoron.

Gość gość
Co to jest oksymoron?

Gość gość
dlaczego? można się dalej przyjaźnić z byłą/byłym tylko po prostu bez seksu. Takie rzeczy w przyrodzie istnieją, tylko do tego trzeba mieć trochę klasy i być na pewnym poziomie, a nie jakąś oszołomką czy dzikusem.

Gość gość
Taa, W przyjaźni..jak widać po pierwszym wpisie.