Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 19 lat a on 22. Nie jest już prawiczkiem ale ja jestem dziewicą. Jesteśmy razem już rok i nie uprawialiśmy jeszcze seksu. On cierpliwie na mnie czeka i mówi, że to ważna chwila w życiu każdej kobiety i nie chce bym zrobiła to pod wpływem impulsu. Do niczego mnie nie namawia ale moja mama powtarza że on chce tylko seksu. Co mam o tym myśleć?

Gość gość
niech twoja mama idzie z nim do lozka i niech sprawdzi czy chce ci tylko odebrac dziewictwo

Gość gość
Jak jesteś już gotowa to to zrób a jak czujesz, że nie to NIE. Proste. Tak na marginesie KAŻDEMU powtarzam KAŻDEMU chłopu zależy na seksie. Natury nie oszukasz.... tak zostaliśmy skonstruowani. Czy to zrobisz teraz czy później z kimś innym co to za różnica.

Gość gość
Nie spiesz się Jesteś mloda. Może za jakiś czas okazać się że to jednak nie ten. Ja np w wieku 17 lat poznałam chłopaka w którym bezgranicznie sie zakochalam. Bylismy ponad rok razem. Bez seksu. Potem okazało się ze nie jest tym człowiekiem za jakiego go uważałam . Później poznałam jeszcze 4. I dopiero ten 4 jest tym właściwym. Żałuję że to nie z nim straciłam dziewictwo,ale ja do tego przywiazywalam dość duża wagę. Czasu nie cofne.

Gość gość
Zerwij z tym *****czem nieprawiczkiem jeszcze ci czymś zarazi. Facet który sypiał z kobieta jest nic nie warty.