Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak ludzie wytrzymuja lata w więzieniu ja bym sie zabił

Polecane posty

Gość gość

Mnie rozsadza jak w szpitalu jestem a co dopiero więzienie

Gość Ania909020321
Oj tam nie jest tam pewnie az tak źle. Jeśli mają na tyle silna psychike ze zyskaja sobie respekt u pozostalych wiezniow, to maja tam wtedy towarzystwo, a i wszystko za darmo, nie musza sie wlasciwie o nic martwic, czyli nie jest az tak tragicznie pewnie. Dla leni, ktorym sie nie chce pracować jest lepiej niz na wolnosci

Gość Ania909020321
Najgorzej jest pewnie tym, ktorzy sa w wiezieniu przesladowani czyli albo slabym psychicznie, albo jakimś pedofilom, czy zabojczyniom dzieci itd. bo oni sa pogardzani. Ale jak jest sie lubianym to mysle, ze nie jest tak strasznie jak by sie to moglo wydawac. Ale najgorsze jest: - brak seksu - brak wolnosci- szczegolnie latem -mimo wszystko jesli chodzi o polskie wiezienia to cele podobno nie naleza do najlepszych, jedzenie tez nie,w takiej Norwegii gdzie cele przypominaja hotele to co innego

Gość gość
Ale chodzi o to uwiezienie, nude, poczucie utraty lat życia.. można zwariować

Gość Ania909020321
19:03- pewnie tak, zalezy ile jeszcze kto siedzi bo np. jesli ktos siedzi rok czy dwa, to jednak pewnie ma plany na przyszlosc, a jak ktos siedzi 10 to juz moze byc zrezygnowany Jesli chodzi o nude to przeciez w wiezieniu mozna chodzic do pracy, jest tez towarzystwo w pozstaci pozostalych wiezniow... Zreszta obejrzyj sobie reportaz"bad girls cela 77"- o polskich wiezniarkach wlasnie, ciekawy. Moze nie maja tam luksusow, ale jakos sie dogadywały ze soba, nawet sie smialy, rozmawialy

Gość gość
Ania909020321jak tak fajnie to tam idź...

Gość gość
A jak ktoś nie słusznie siedzi to już w ogóle..

Gość Ania909020321
Tak, już lecę :P A tak na serio to nie mowie, ze bym chciala tam isc, ale że pewnie nie jest az tak strasznie, zreszta pewnie zalezy dla kogo , duzo jak wszedzie zalezy od ludzi. To tak jak w pracy, jesli ludzie sa przyjazni moze byc calkiem milo, a jesli nie to moze byc koszmar

Gość gość
Sam fakt uwięzienia i ze nie możesz wyjsc kiedys chcesz, gdzie chcesz musi byc horrorem ktos wolny nie zrozumie

Gość Ania909020321
No może i tak, w sumie to najgorsze uwiezienie moze byc latem.. Jak ja nawet siedze w pracy i jest piekna pogoda to mi szkoda, ze musze siedziec w budynku, ale potem koncze o tej 15.30 i mam dzien dla siebie, no i weekendy, a taki wiezien moze tylko wyjsc na spacerniak , w sumie troche straszne

Gość gość
Ale ty pobierasz wynagrodzenie , zyjesz z tego. Prace mozesz zmienić a taki więzień to współczuję, chociaż mordercom i innym g****icielom sie należy

Gość gość
Ania909020321nie byłaś a się mądrzysz jak jakaś "znawczyni życia" szczególnie cudzego... to że oglądałaś cele 77 bad girs (też oglądałem) to nic nie znaczy...

Gość Ania909020321
Teoretycznie mogę zmienić, ale jednocześnie nie mogę o tyle, że nie jest łatwo o nową pracę, do tego w biurze...I tak się natrudzilam żeby się do tej dostać. nie jest w sumie zła, ale czasem sie czuje w niej wlasnie jakbym byla w wiezieniu, kiedy taka piekna pogoda za oknem, a ja... nie moge wyjsc. Pomimo, ze nie ma krat, to mimo wszystko. Ale fakt, wiezienie jest o wiele gorsze bo NAPRAWDĘ jestes uwieziony. w sumie jakbym wyszla i nie wrocila to by mnie najwyzej zwolnili, a taki wiezien nawet nie ma jak wyjsc

Gość Ania909020321
Ale w sumie maja to na wlasne zyczenie w wiekszosci. Kradli, g****ili, pobili kogos itd. to trafili do wiezienia. Zal mi tylko tych, ktorzy kradli ze skrajnej biedy, albo popadli nie zupelnie z wlasnej winy w jakies wielkie dlugi itd.