Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powiedział że ma dość moich pretensji i że się odezwie jak mu przejdzie

Polecane posty

Gość gość
no to wrocili do siebie i dobrze...teraz juz sie nue odzywaj do niego.

Gość gość
Bo on zapiera się że nie wrocili .Że tylko mają koleżeński kontakt. Że chce być tylko że mną. Ale ja mu do końca nie potrafił am uwierzyć gdyż nie nagrał tej rozmowy i wyśmiał.moja prowokacje z napisaniem do niej smsa.Zaczął się mogąc na moje naciski,,no potwierdzi wasz powrót,,? A on ,,a nie wiem,weź napisz zobaczymy co ci napisze,, a ja bylam przed egzaminem.. Na to on dodał,,to jutro do niej napisz,dziś nie pisz bo się będziesz denerwować,,

Gość gość
Wczoraj jak napisał ,, gratulacje,dobranoc,, nic nie odpisalam.dxis on milczy,ja też...

Gość gość
I po co te gierki i tak za tydzień będzie cie juz posuwał.

Gość gość
Dalej nie rozumiesz, że takim zachowaniem pchasz Go w ramiona byłej ? Keśli jeszcze nie na nic na rzeczy, to zaraz będzie. Chłop wybierze kobietę, która nie wywiera na Nim presji.

Gość gość
Raczej intuicja Cie nie myli. Co to na być, ze facet sam na sam spotyka się z była?! A Tonie myśli oczy. On leci na dwa fronty, myślę ze wszystko byłoby jasne jakbys przejrzał a jego telefon, smsy i wiadomości na FB. Na Twoim miejscu jak najszybciej bym to zrobila

Gość gość
Nie wywiera presji.ok ale zgodził się na nagranie i to tego samego dnia.mowil że żaden problem.pytam go wieczorem czy do niej zadzwonił i mi to nagrał a on że ona nie chce rozmawiać dziś bo zmęczona a on dostał 39 gorączki i idzie spać.nast dnia pytam czy dziś nagra,znowu uniki.to ja się pytam po co obiecuje i mami.to nie jest nacisk a sprawdźanje czy zrobi to co powie...Ale macie rację.milcze,zero odzywu.a on dodał post na FB o treści ,,bez siły

Gość gość
Jest bardzo smutno.jutro mam imieniny.wiedxial że mi zależy,wyprawiam,gril,tort.a on milczy. Faceci zamiast powiedzieć ,że ma inną to tracil mój czas...

Gość gość
A ty autorko po polsku umiesz pisać?