Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powiedział że ma dość moich pretensji i że się odezwie jak mu przejdzie

Polecane posty

Gość gość

Milczy od 15...Chwilą kłótni,moje pretensje że być może mnie zdradza..Że miał dość.a miałam dziś egzamin ważny,zadzwonilam do niego znowu tylko wyraziłam podejrzenie o coś a on do mnie ,,co jest,,zamiast spytać czy zdałam ważny egzamin.nic.dzwpnie nie odbiera powiedział że nie ma ochoty na rozmowe.po moich smsach odpisał ,,jak mi przejdzie to zadzwonię,, umieściłam post na FB że zdałam,dostałam gratulacje ,on był n fb lajkowal innym a mnie nie...I milczy do teraz

Gość gość
Trochę ochlonelam ale jego brak zainteresowania zero gratulacji,,,mam honor i milczę.ale czy on przegial,,,

Gość gość
Czy jego tekst że się odezwie jak mu przejdzie to koniec,,,czy on chce zerwać?

Gość gość
Pewnie chce uciec od ciebie. Facet nie lubi takich zachowań

Gość gość
Boję się że on zerwie,czy to jest brak szacunku brak z jego strony gratulacji ..A wczoraj mówił że kocha

"wczoraj mówił że kocha" x A dzisiaj wyjechałaś z tekstem, że Cię zdradza i dziwisz się, że jest wkurzony. Masz PMS czy zawsze taka "logiczna inaczej" jesteś?:)

Gość gość
Jesli facet mowi że Cię kocha to daj mu kredyt zaufania i nie wyjezdzaj z zazdrością bo jesli Cię kocha naprawde to jest dla niego bardzo trudne że mu nie ufasz. Poza tym on myśli że szukasz powodu do kłótni i dlatego cie teraz trzyma na dystans. Jesli nie przestaniesz to cie oleje w końcu

Gość gość
Ok odpisał ,, gratulacje

Gość gość
Gratulacje,dobranoc. Tyle odpisał.na fb tak jak inni żadnych gratulacji.nic.a reszta przyjaciół pisała gratulacje

Gość gość
I co

Gość gość
Chodzi o to że on widuje się że swoja była,a ja podejrzewam że tak do końca nie zapomn jak o niej,byli raz na kawie,nie powiedział mi prawdy.mialam potem syndrom podejzliwej żony. Dwa razy na 2 godz wyłączyl telefon a nigdy tego nie zrobił.mowi ,że mnie kocha...No i stąd moje żale czy aby na pewno z nią zerwał.

Gość gość
Ty jakaś durnowata jesteś, ale gratulacje

Gość gość
On nie chciał dla mnie czegoś udowodnić,że nic ich nie łączy już.dluga historia.mam mu wierzyć na słowo i tyle ale intuicja mi mówi,że jest coś nie tak.dzis jest mi przykro,zwykle wszystko lajkowal na FB a on nadal nie złożył mi publicznie gratulacji

Gość gość
Miał mi nagrać kawałek ich rozmowy ,że zerwali definitywnie.obiecal ,że to zrobi ,żeby mnie uspokoić.mijaly dni a on ciągle się wymigiwal że ma dużo pracy nie ma czasu z nią pogadać,no to mówię żeby do niej zadzwonił u mi nagrał rozmowę.obiecal że to zrobi i nic.

Gość gość
Czuję że gra na dwa fronty,a on nie robi nic by mi udowodnić ,że zerwał z nią i nie wrócił do niej.i o to miałam żale

Gość gość
Baby zazwyczaj są durne...

Gość gość
Czemu uważasz,że jestem durna,mam prawo mieć pretensje,że obiecał a nie zrobił.

Gość gość
No jak czujesz ze jest cos na rzeczy, to jest. Jesli sue spotykaz z byla, to na 100% cos do niej czuje.

Gość gość
W niedzielę są moje imieniny ja nie mam ochoty go widzieć a to ważny dzień.on po t egzaminie nawet telefon wyłączył na dwie godz niby tak bardzo go zdenerwowalam

Gość gość
Jak Cie zdradza to go zostaw w czym problem. Nawet jak Ci powie,ze nie zdradza to i tak mu bedziesz glowe suszyc, wiec jaki jest sens bycia razem?

Gość gość
Ale mi mówi że mnie kocha i chce ze mną być,że jest we mnie zakochany,to jak może coś czuć do niej.pomozcie mi wyjść z tego z twarzą,co zrobić co odpisać .

Gość gość
Bo on mnie zapewnia ,że jest mi wierny ale wymigiwal się od nagrania rozmowy z nią że to definitywny koniec Prosiłam go i jakiś dowód,2 minuty rozmowy.a on nic,niby nagra,a 3 dni się wymigiwal.az do obłędu mnie doprowadził a teraz moja wina..I wiecie co...Ja bym na jego miejscu nagrała te rozmowe,gdybym to ja nim była,nagrała by uspokoić ukochaną,a on wymiguje się i z tego moja panika, lęk

Gość gość
Jestem kobietą. I powiem Ci, że wiałabym od takiej inwigilatorki gdzie pieprz rośnie ! Liczysz godziny, gdy Twój facet ma wyłączony telefon ??? I lajki na fb są dla Ciebie "wyznacznikiem" Jego zainteresowania ? Skutecznie Go odstraszasz presją nagrywania rozmów. Kobieta - bluszcz, to przy Tobie pikuś.

Gość gość
Bardzo dziecinne jest takie nagrywanie. Jesli potrzebujesz takich dowodow to znaczy, ze nie czujesz sie bezpiecznie. Fb nie bede komentowac bo to juz jest ponizej zachowania doroslej osoby. Daj mu spokoj dla swojego spokoju. Nie ufasz mu... po co byc z takim czlowiekiem ?

Gość gość
A jak ja ci oowiem ze tez cie kocham, to mi uwierzysz? licza sie czyny, a nie slowa. A ty pewnie jestes bardzo mloda i glupia.

Gość Ana345
Dziewczyno, czego Ty się naćpałaś, że takie bzdury wypisujesz:-) Nie chcę Cię urazić ale jeżeli piszesz to na poważnie, to dziwię się, że do tej pory nie zwiał od Ciebie gdzie pieprz rośnie... Masz chyba niskie poczucie własnej wartości skoro lajki są dla Ciebie tak ważne. Do tego ta ciągła potrzeba kontroli, zapewniam Cię, że twoje zachowanie nie jest normalne:-(

Gość gość
A co ja mam myśleć o nim.Obiecał że nagra i nie nagrał.on mnie zapewnia liczę się tylko ja a nie robi nic żeby mi udowodnić że z tamta to koniec.czuje ,że mnie oszukuje

Gość gość
no tak napewno jest. daj sobie z nim spokoj.

Gość gość
Sylwia, przestań zakladać kolejne prowokacje.

Gość gość
O tym nagraniu wspominam od środy,dość nerwowo.mowuac to trochę płakałam.powiedzialam że napiszę jej smsa udając że wiem że się pogodziliscie,że jesteście razem i życzę wam szczęścia. Chciałam zobaczyć jak ona zareaguje,czy potwierdzi czy nie. On wyraził na to zgodę bym jej tak napisała.spytalam ,,a co ona mi odpisze wiesz,,? A on na to ,,a ja nie wiem co ci odpisze,, ...a powinien być w ,100procentach przekonany że zaprzeczy...