Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto utrzymuje tych wszystkich bezrobotnych z tego forum?

Polecane posty

Gość gość

Poważnie pytam - kto utrzymuje osoby które marudzą, że od miesięcy/lat nie pracują tylko siedzą w domu? Rodzice?

Gość gość
Państwo.

Gość gość
Tez bym chcial wiedziec. Taki Pshemo, Dziewiendzesiont i inni to normalnie SZLACHTA..Cale dnie na kafe, a podatnicy na nich robia.

Gość gość
Ty i inni frajerzy co pracują

Gość gość
ale za co oni mają dostać zapomogę? Przecież nie są obłożnie chorzy - i nie mówię tu o ludziach którzy prawdopodobnie są projektami tylko o przypadkowych osobach użalających się nad sobą.

Gość gość
Ja mam 30 lat i utrzymuje mnie Mama :)

Gość Ja_Dyzio
nie daj się nabrać na bzdety i pierdoły tu wypisywane przez tak zwanych bezrobotnych od wielu lat , jest wielu 'udawaczy' i podpuszczają do rozmowy powiedzmy o 'prawiczkach' a tematem jest zainteresowany oficer Komendy Głównej Policji w Warszawie, 'rzuca wabiki' i czeka na odpowiedź być może jakiegoś złowi na haczyk pedofila albo z****** siedzą tu na forum tak zwani abiturienci informatyki , kuupę forsy zarabiają i są zatrudnieni z naszych podatków a Komenda Główna Policji dobrze płaci , więc za pisanie bzdetów każdy zarabia ponad 8 tys, netto miesięcznie i tworzy co chwilę tematy o bzdetach a przy okazji ma zyski z reklam na forum !

Gość gość
Biorą rentę na głowę.

Gość ufobabochlop haha
Autorze, skoro tak sie dopytujesz innych, to moze sam najpierw napisz łaskawie z czego sie utrzymujesz :)

Gość gość
Ja mam 30 lat i jestem bezrobotny. Utrzymuje mnie Mama. A jak Mama umrze, to pójdę do schroniska dla bezdomnych :) A jak nie dostanę miejsca w schronisku, to sobie siądę na cmentarzu i zaczekam aż umrę z głodu :)

Gość gość
21:57 Czyli sugerujesz ze taki psychol Pshemo co wstawia zdjecia doopy, goowna, kootasa i inne, jest ABITURIENTEM INFORMATYKI zatrudnionym przez kafeterie i zarabia na tym gruby hajs?