Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda085

Były chce do mnie wrócić

Polecane posty

Byliśmy ze sobą 5 miesięcy przez ostatnie dwa tygodnie czułam że wszystko się sypie mało rozmawialiśmy i co raz mniej się spotykaliśmy. Po rozstaniu słyszałam różne rzeczy że ma nową dziewczynę itp. i to była prawda. Po 3 miesięcznej przerwie napisał do mnie i chciał się spotkać , wytłumaczyć mi wszystko i się spotkaliśmy. Powodem naszego rozstania było to że spodobała mu się inna dziewczyna i czuł nie pewność do naszego związku, ale żałuje tego i chce to naprawić. Daliśmy sobie 2 miesiące i później podejmiemy decyzję spotkałam się z nim ostatnio było cudownie wzięłam jego telefon i zobaczyłam że pisał z jakimiś dziewczynami 2 dni wcześniej spytałam się kto to on powiedział że poznał ją w sklepie choć zablokował ją na moich oczach nie wiem czy on się zmieni. Od naszego spotkania nie piszemy ze sobą już 2 dni zero kontaktu mam wrażenie że jakby mu zależało to by utrzymywał ze mną kontakt , dzwonił itp. Najgorsze jest to że go strasznie kocham ale się boję że znowu to zrobi. Nie mam pojęcia co zrobić

Gość gość
dokładnie, gdyby mu zależało to mielibyście kontakt non stop, ale jeśli on ciągnie dwie sroki za ogon, wątpie by wasz powrót miał jakikolwiek sens i czy coś by się zmieniło... Zachowuje się jak typowa małpa która nie puści jednej gałęzi zanim nie będzie wystarczająco mocno pewna drugiej

Gość gość
Daj sobie spokój z nim . Widać , ze nie traktuje cie poważnie i skacze z kwiatka na kwiatek . Nie bedzie ci wierny i szkoda na takiego kogoś czasu

Gość gość
Dobrze wiesz, co Ci serce podpowiada. Jestes dla niego tylko II-ga kategoria. Olej gnoja.

Gość gość
Nie zmieni

Gość gość
Mowie Ci kobieya 32 lata po przejsciach z takim jak Twoj. Nie, nie zmienia sie. Lepiej daj sobie spokoj. Szkoda czasu

Gość gość
Pewnie ta druga go olala i przypomniał sobie o Tobie. Pozna następną to znowu zerwie. On Cie nie kocha, jesteś tylko jedna z jego opcji. Pewnie chce wrocic by tymczasowo mieć kogo por...c do czasu aż trafi się następna. Podle, ale faceci tak robią... Ten Twój wygląda na kobieciarza. Nie trac czasu i kopnij go w d...e zanim on Ciebie wymieni na inny model. Nie bądź naiwna.

Gość Młoda085
Poprzednia dziewczyna z nim zerwała bo cały czas wypowiadał moje imię zamiast jej

Gość gość
Watpię zeby to była prawda . Pewnie miał jescze trzecia i go zostawiła . Jak chcesz to możesz do niego wrócić , twoja sprawa przecież . Nie jedna tak sie łudziła i kupowała takie wszystkie bzdety od takich gości . A potem płacz . Ale człowiek sie uczy na błędach podobno .