Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo bym chciała zmienić swój paskudny ryj ale nie mam kasy na operacje :(

Polecane posty

Gość gość

też bym chciała byc podrywana, słyszeć że jestem ładna, żeby na stronach www pisali ''widziałem cie w autobusie linii 105 bardzo mi sie podobasz chcialbym cie poznac''... za mną od lat sie nikt nie ogląda, gdy mialam 12-16 lat bylam bardzo dziewczęca, delikatna, mogłam sie podobac, duze oczy, niby dziewczynka ale w oczach dorosła...potem w wieku 17-20 lat po prostu zbrzydłam, wydoroslałam i stracilam swoj urok, nochal jak kartofel, krzywe zęby, morda jak donica, pucołowate poliki, mam łeb jak arbus na kiju od szczotki, paskudne włosy, jedna powieka mi bardziej opada, wyglada to jakbym miala krzywe oko, bylam u lekarza z tym, coś z nerwem mi sie zrobilo, nie wiadomo czemu, kazal mi sie przyzwyczaic, jedyny sposob pozbycia sie tego to operacja, NFZ refunduje tylko gdyby mi ograniczało widzenie, kosmetycznie musze sama placic... no i cycków nie mam, w ogole jestem do d**y :( matka sie pyta czemu nie mam chłopaka, a kto by chcial taką paskude ? :( wy nie macie takich problemow, co pol roku jestescie w nowym ''związku'', co chwile was zapraszają na kawke, herbatke, na chate na sexik

Gość gość
słaba prowokacja

Gość gość
dla was wszystko jest tu prowokacją pzoa tematami o gwałtach imigrantach analach i ciążach :O kretynskie forum pełne chamów i podłych ludzi, nie wiem po co tu jeszcze siedze

Gość gość
Poplakalam się ze śmiechu :D

Gość gość
Ja byłam płaska . Zarobiłam na operację

Gość gość
Taka twoja uroda. Ja za dzieciaka bylam obleśna, takie jak ty z dużymi oczami i długimi kłakami, piękne paulinki, martynki, wiole mną gardziły, a teraz to jestem atrakcyjna a one szpetne (lub szpetne jak na swój standard). Kto ma lepiej?

Gość gość
U mnie podobnie, tez bylam sliczna jako nastolatka, ok.17 roku zycia cos sie zmienilo.Wlosy w wiekszosci mi wypadly, zeby skrzywily bo przestalam nosic aparat,szczeka jest jakas do tylu wsunieta,górne jedynki mi na siebie nachodzą a reszta zebow jak u pani A. Lima...niefajnie, poza tym cere mam masakryczna, wory pod oczami,przebarwienia, wyglada nieswiezo, po bojce dostalam garba na nosie, ciało mam jak babka po ciazach,wymieniac dalej ? :D planuje wyjechac za granice i zrobic ze soba porzadek, jeszcze mam rok szkoly. Uzalanie sie niewiele da🖐️