Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość visto88

Oszukana umowa o prace w austrii i zaplata

Polecane posty

Gość visto88

Proszę o pomoc niedawno znajomi objecali mi pomoc przy pracy w Austrii, obiecywali ze bende mial umowe na pelny etat i normalnie urlop iże bede dobrze zarabiał, kiedy przyjechalem i pytalem o prace potwierdzali mi wszystko co obiecywali pomogli zalatwic mieszkanie i konto w banku, kiedy poszlem do pracy okazlo sie ze nie pracuje na pelny etat tylko na pol etatu i nie nalezy mi sie urlop a jesli chcialbym zjechac do polski na urodziny synka i poród żony muszę wyrabiać nadgodziny żeby dostać jakikolwiek czas wolny oraz mam minilalna krajową, mialem pracowac dla jednego goscia tymczasem stalem sie popychadlem jedz do mojej mamy i wymaluj pokuj a za trzy godziny przyjedz do domu na budowe zagruntuj poszpachluj w 3 dni wyjeździłem 50 euro to podsumuwujac na cal miesiac musze wydac 500 euro wynajem mieszkania z pradem kosztuje mnie 300 euro to juz osiemste zycie chocbym na suchym chlebie jechal bedzie kosztowalo mnie okolo 100 euro to juz 900 zostaje 200 euro dla ony w polsce . Chcialbym sie zapytac jak moge szybko pozamykac wszystko sam konto w banku, mieszakanie, meldunek i prad, czy jestem w stanie zalatwic to w jeden dzien sam bo znajomi wyjechali sobie na 3 tygodnie urlopu do Usa mowiac mi ze takie jest zycie w austri i bedzie dobrze ale zona ma pare groszy i poswiecilismy cale oszczednosci na moj przyjazd tu a dotego sie zapozyczylism u mojch rodzicow prosze oszybka odpowiedz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować