Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszałam że do końca roku program 500 plus ma być zlikwidowany, to prawda ?

Polecane posty

Gość gość

lub mocno ograniczony dla wąskiej grupy polek

Gość gość
Źle słyszałaś.

Gość gość
Autorko nie podpuszczaj bo żadna partia nigdy nie zlikwiduje tego programu, pieniądze nigdy się nie skończą bo będą podwyższać ceny na innych rzeczach ale program nigdy nie upadnie, tak jak jest innych krajach. Zawsze będzie wygrywała ta partia która da więcej na dziecko, zobaczysz co się będzie działo za rok przed wyborami, jak będą się prześcigać PO i PiS kto da więcej na dzieci ten wygra.

Gość gość
A do kiedy trzeba złożyć kolejny wniosek?

Gość gość
ograniczać na pewno będą roznymi sposobami, ale gosć wyzej ma racje, za rok będa wam obiecywac 1000 plus wózek gratis i bon towarowy do smyka tez gratis :D kiełbasa wyborcza dla tępych bab i debili tak było jest i bedzie, otumanią was jakimis srebrnikami by dojsc do władzy i obstawic stołki swoimi ciotkami i córkami

Gość gość
Do konca 2018 nie bedzie 500 plus. Potwierdzam. Ludzie dali sie nabrac na kielbase wyborcza.

Gość gość
bedzie jesli PIS chce miec szanse na legalne wygtranie wyborów bez przejęcia władzy siłą musi obiecac przedłuzenie programu jesli inne partie chcą miec szanse na wygraną muszą obiecac cos wiecej niestety żyjemy w socjalizmie, zwyczajna komuna i rozdawnictwo pieniedzy a potem płacz, ze panstwo zadluzone, przez te glupie programy musimy placic kupe kasy za konto w banku, za karte, ceny w sklepach rosną bo podatek od sklepów :( firmy masowo rejestrują się na Cyprze, w Luksemburgu zeby uniknąc ogromnych polskich podatków no Polsat, PLUS GSM są zarejestrowane na Cyprze

Gość gość
Aj tam, najpierw głlosiłyscie że nie będzie w ogóle 500+ teraz straszycie że zabiorą, a co wymyślicie za rok? Ileż wasze słowa warte? Nic.

Gość gość
11:33 nie każdemu sie w życiu tak dobrze układa jak tobie

Gość gość
Dziewczyny a czy trzeba w tym roku ponownie złożyć wniosek? I do kiedy?

Gość gość
500 plus działa, jest bardzo duży przyrost naturalny, ludzie decydują się na kolejne dzieci, my zdecydowaliśmy się na piąte ale na tym będzie koniec bo mogę nie wytrzymać kolejnej cesarki, w szkole jak chodziłam na zebrania , pełno kobiet z brzuchami.

Gość gość
Nie sądzę ...to byłby samobój dla PiS zresztą walnęli tym w PO koncertowo .

Gość gość
12.29 Składamy od 1 sierpnia a do kiedy to nie wiem.

Gość gość
Miłościwie nam panujący przegłosowali podwyżkę cen paliw. Jak podniosą się ceny paliw to wszystko zdrożeje. No ale jakoś muszą zarobić na 500plus. Ale głupi naród myśli, że cokolwiek dostaje od rządu.

Gość gość
Niektórzy gadają głupoty że nikt nie będzie się zdecydował na dziecko ze względu na 500 zł :p awłaśnie że rodziny zdecydowały się na dziecko tylko ze względu na 500 plus,bo to jest bardzo duża pomoc od państwa ,utrzymanie dziecka Kosztuje 1,000 zł, państwo dokłada 500 zł .Czy to jest mało? ludzie decydują się na kolejne dzieci bo wtedy też załapią się na 500 plus na pierwsze dziecko, więc nigdy nie opłacało się rodzic dzieci tak jak teraz. A będzie coraz lepiej bo nikt tego programu nie zabierze, z prostej przyczyny-ta partia która utrzyma program będzie nadal wybierana. Interesuję się polityką ,oglądam programy publicystyczne ,słucham wypowiedzi ekonomistów którzy przewidują że ten program się utrzyma bo spełnia swoją rolę.

Gość gość
ja tez chce trzecie a wcześniej nie planowałam.

Gość gość
Właśnie teraz PISiory chcą drastycznie podnieść ceny paliwa....