Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fmd

Jak znaleźć dominującą kobietę?

Polecane posty

Gość fmd

Pytanie jak w tytule postu. I nie mam na myśli tutaj płatnych spotkań, gdyż podejrzewam, że są takie w internecie na wyciągnięcie ręki, a dwa... ważne są dla mnie kwestie zdrowotne. Nie chodzi mi też o profesjonalne dominy. Być może dlatego, że sam nie mam jakiegoś ogromnego doświadczenia w tym temacie. Myślę jednak, że jest wiele dziewczyn, które chętnie przekonałyby się jak to jest mieć faceta u swoich stóp, na każde zawołanie. Myślicie, że tego rodzaju przyjaźń z wątkiem femdom jest w ogóle możliwa?

Gość gość
Ja jestem dominująca dziewczyna ale mam chłopaka który stracił prawictwo ze mną. Mailuje teraz z jednym uległym facetem, chcesz, zapytam go czy by z tobą nie popisał.

Gość fmd
Ale... ja szukam kobiety, nie mężczyzny :)

Gość gość
Może on coś Ci doradzi.

Gość gość
Na każde zawołanie ? No to musiałbyś dla takiej, sprzątać, prać, pracować dla niej, gotować, być szoferem, i nie tylko. Uległość też nie wiele ma zawsze wspólnego z leżeniem pod stopami.

Gość gość
W każdym razie jakbyś był chętny to wyszperaj temat pt " Dominacja doświadczonej nad prawiczkiem" (założony przeze mnie) , tak gdzieś podawał swojego maila.

Gość gość
Gość 14:17 prac, gotować to tak. Ale ja wożę swojego chłopaka i pewnie będę więcej zarabiała. Mówi tu dominująca dziewczyna.

Gość gość
teraz większość dziewczyn jest bardziej dominujących od facetów .

Cóż... okazjonalne sprzątanie, czy bycie szoferem mnie jakoś nie przeraża, a nawet w pewien sposób kręci, jeśli wezmę pod uwagę, że w ten sposób mógłbym sprawić swojej Pani przyjemność. Zwróć jednak proszę uwagę, że nie piszę od razu o stałym związku 24h na dobę. Odnośnie bycia pod stopami Pani, klęczenia, całowania..., myślę, że jest to dobry dowód oddania i podporządkowania :)

Gość gość
Dominująca dziewczyna w łóżku. Kiedyś zresztą czytałem twój temat, ale prawdziwe femdom nie wiele ma z tym wspólnego.

Gość gość
Odnośnie bycia pod stopami Pani, klęczenia, całowania..., myślę, że jest to dobry dowód oddania i podporządkowania usmiech.gif xxxx Klęczenie pod stopami, całowanie ich, to nie dowód oddania, ale jedynie fetyszu. Oddanie weryfikują czyny, a nie klęczenie.

Gość gość
Gdzieś czytałem że prawdziwy femdom sprawdzi się tylko wtedy kiedy obiektywnie rzecz biorąc facet jest "lepszy" a pozwala dominować kobiecie. Lepszy tzn więcej zarabia, lepiej wykształcony itp. W przeciwnym wypadku kobieta się znudzi.

Gość fmd
Słuchajcie, w moim poście naprawdę nie chodzi o dyskusję na temat filozofii femdom. Nie jestem w tym temacie ekspertem i nigdy nie będę :) Ciekawy przykład z byciem szoferem, tudzież oddaniem władzy również nad samochodem kobiecie. Sam nie wiem co jest lepsze..., chyba wszystko zależy od tego, czego w danym momencie oczekuje kobieta i od spełnienia tych oczekiwań :)

Gość gość
Właśnie zacznij od filozofii. Żadna dominującą kobieta nie będzie chciała faceta który sam się podkłada na dzień dobry.

Gość gość
Prawdziwa dominująca będzie chciała przejąć całkowitą kontrolę nad twoim życiem i tobą. Zostaniesz sprowadzony do roli prawdziwego pantoflarza, który będzie musiał jej kupować, lub oddawać wypłatę. Przejmie twoje finanse, zrobi z ciebie codziennego sprzątacza, kucharza, szofera, pracza. Zabroni ci walić konia, będzie mogła sobie żyć jak chcę, a tobie nic do tego, nawet będzie mogła sobie znaleźć innego gościa do seksu, a tobie będzie go odmawiać, i go nie dostaniesz. Tak wygląda prawdziwa dominacja kobiety. W dodatku to facet wiecznie musi ją zadowalać, a nie ona jego i spełniać jego fantazje.

Gość gość
Jednym zdaniem, jest to coś, na co nie poszłoby z 95 % facetów.

W mojej ocenie nie wszystko w życiu jest czarno-białe, a femdom również może mieć różne odcienie :)

Gość gość
W pewnym sensie tak. Ale ja napisałem o takim prawdziwym typowym ostrym femdom w relacji, 24/h. Może cię też pociągać lekki femdom, w łóżku, lekka dominacja, bez tego wszystkiego co opisałem, w granicach zdrowego rozsądku, bez totalnej uległości i niewolnictwa wobec kobiety.. Takie coś jak podałem, może pociągać typowego uiegłego masochistę.

Dokładnie jest tak jak mówisz. Pisząc o kobiecie, która mogłaby chcieć sprzekonać się jak to jest mieć mężczyznę u swoich stóp, miałem na myśli przynajmniej na wstępie, bardziej lekką relację. Nie przerażają mnie natomiast niektóre z przytoczonych przez Ciebie scenariuszy. Czyż nie o to chodzi, żeby kobieta czerpała przyjemność z takiej relacji? :) Pytanie jednak, cały czas aktualne, jak taką kobietę poznać?

Gość gość
Szukaj na forach tematycznych. Może sadomania. pl. BDSM.pl, Fetlife.com .

W tego typu miejscach można chyba spotkać co najwyżej profesjonalną dominę, nie zaś kobiety czerpiące radość i satysfakcję z dominacji nad mężczyzną lub kobiety, które chciałyby po prostu spróbować i przekonać się jak to jest :)

Gość gość
Są tam kobiety, które np nie wymagają pieniędzy i czerpią przyjemność z dominacji z tego co piszą, np w relacji, ale też mogą wymagać forsy od uległego. Zresztą jak kobieta przejmuje kontrolę nad facetem, to ma prawo wykorzystywać go do czego chcę, czy mu się to podoba czy nie, nawet w sferze finansowym i go doić.

Czy są tu jakieś dominujące kobiety? Może podzielicie się swoimi doświadczeniami w zakresie poszukiwań uległych mężczyzn?

Powiedz proszę coś więcej :) Gdzie Cię znaleźć lub po prostu jak szukać takich kobiet jak Ty?

Gość gość
na czatach

Gość gość
zawsze lubilam uleglych facetow

A konkretniej? Na jakim czacie i pod jakim nickiem? :)

A gadacie, to się nie wp*****lam ze swoim komentarzem o dominujących kobietach, ale polecam Kris de Valnor. Wstyd się przyznać, ale nie pamiętam Jej oryginalnego nicka, ale swojego czasu rozdeptywała takich kolesi jak ty, co z pewnością by ci się spodobało. x Kuṛwa, jak można zapomnieć takiego wulgarnego nicka. :O

Dzięki, ale ja nie szukam profesjonalnej dominy.

Gość gość
Najszybszy, pewny i darmowy sposob na obudzenie w Kobietach dominy jest... Aby twoj maly byl zeczywiscie maly i skaczesz na glowke do basenu z rozwiazanymi kapielowkami ;) 99% kobiet nawet gdyby kapielowki wpadly jej do reki a jednoczesnie zobaczy zawstydzonego chlopaczka z malenkim ale olbrzymim powodem do wstydu "poczuje krew" i tu wlasnie ukazuje sie drzemiacy w kazdej kobiecie element dominacji bo mozesz mi wierzyc ze wstyd i bezradnosc ktore bedziesz odczuwal tylko spoteguje chec wykozystania tak welkiej wladzy... ale nie przesadz z rozmachem! Kobiety to zwierzeta stadne ;) Wiec wystarczy 2,3 spojrzenia miedzy soba i wiesz ze wtedy juz majtki zgubione a ty nie znalazles jednej dominy, a wszystkie ktore beda w okolicy!!! ;) heh i wtedy juz wystarczy byc grzecznym chlopcem i liczyc na adopcje...