Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być piękna jak Argentynka albo Żydówka

Polecane posty

Gość gość

Piekna i wyzwolona

Gość gość
a jesteś zahukaną karyną z pcimia ?

Gość gość
Zydowki to lesby i feministki. W dodatku wiekszosc jest brzydka. Oczywiscie nie mowie tutaj o tych Nataliach Portman, Scarlet Johanson i innych gwiazduniach Hollywood co sa siodma woda po kisielu i z Zydami maja tyle wspolnego co Polak z Murzynem.

Gość Ja_Dyzio
Żydówki, Romki, prawie wszystkie są piękne do trzydziestego roku życia , będąc w wieku 'chrystusowym' , czyli mając 33 lat zaczynają wyglądać , jak własne babcie ! Polki 'czarnulki i inne naturalne brunetki' w wieku 35 lat błyszczą urodą, jedyny MINUS polega na tym, że nie potrafią fajnie i seksownie się ubrać , wskoczy w jakieś stare dziadostwo kupione w szmateksie, na zadzie ma kalesony 200 razy prane , rowy wywali dwa i zadowolona idzie na randkę a facet na widok czarownicy i kloszardki spiernicza na drzewo !

Gość Ja_Dyzio
powiedzmy sobie prawdę kobiety, zdecydowana większość szatynek od 16 roku życia farbuje włosy na kolory zbliżone do 'kasztana' i kasztana odcienie , praktycznie nie ma kobiet dorosłych z kolorem naturalnym jako szatynka , tylko blondynki nie potrzebują farbowania, naturalne brunetki nie potrzebują farbowania , chyba że zaczyna siwieć , gdy jest naturalnie ruda też nie potrzebuje zmiany koloru, ponieważ jest jedna na 1000 naturalnie piękna jako ruda , zatem przemalowane szatynki facetów nie interesują a zagadkowe brunetki z zielonymi oczętami są pięknem natury !

Gość gość
Żydówki akurat z urody nie słyną. Mają wielkie nosy i są chude

Gość gość
nie pierdo.l jestem naturalna szatynka 28 l i nie farbuje. zatkao kakao