Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dylemat miłosny

Polecane posty

Gość gość

Otóż sytuacja ma się tak: mam do wyboru dwóch mężczyzn: jednego kocham, ale nie pasuje mi z charakteru, a drugi jest przystojny, miły i bogaty, ale mnie nie pociąga. Niestety okazało się, że pierwszy facet nie ma pracy, jest utrzymaniu mamy (a ma 26 lat) i jest fanatykiem klubu piłkarskiego i często mnie olewa (ostatnio np nie przyszedł na randkę bo do niego kumple zadzwonili). Drugi natomiast ma 24 lata, pracuje w korporacji i zarabia 2 razy więcej ode mnie, jest przystojny (ma 185 cm wzrostu), ale jakoś nie czuję pożądania do niego. Którego byście radziły wybrać? Iść za głosem serca czy rozumu?

Gość gość
Serca. Kasa to nie wszystko :p

Gość gość
Rozumu. Bo za rok pożądanie zniknie a chłop nieudacznik zostanie

Gość gość
poczekaj na trzeciego ?

Gość Fajna Madzia
żadnego. poza tym co to ma znaczyć: 'jednego kocham, ale NIE pasuje mi z charakteru' - jak można kochać kogoś kto ci z charakteru nie pasuje. Przecież kochać kogoś powinno sie własnie za charakter, a nie za wygląd.

Gość gość
16:13 - Niestety chyba przyciągam samych takich mężczyzn, bo jak mnie ktoś podrywa to albo jakiś psychol albo brzydal. W końcu trafiło się dwóch w miarę normalnych i nie wiem czy kiedykolwiek doczekałabym się jakiegoś lepszego.

Gość gość
16:14 - Kocham go, ale przeszkadza mi to, że jest ogólnie chamski do ludzi i często się na mnie wydziera bez powodu. Ale za to nigdy mnie nie uderzył w porównaniu do mojego poprzedniego chłopaka.

Gość gość
No to faktycznie materiał na faceta

Gość gość
poszukaj trzeciego bo tu nie ma z czego wybrac jeden cie olewa a drugi nie pociaga ...

Gość gość
babcia dla mnie powtarzała żeby zawsze wybierać tego który lepiej mnie traktuje i szanuje bo z nim będę szczęśliwsza. Mam męża od 10lat no i przyznam że babcia dobrze mówiła

Gość gość
16:17 - Nie wiem jak to opisać, ale przy nim czuję się jak by nie było jutra i cieszę się z każdego komplementu który mi powie. Natomiast z jednej pensji się nie utrzymamy, a teściowa chyba nie będzie go wiecznie utrzymywać.

Gość gość
No sory nie przyszedł na randkę bo kumple zadzwonili?! Zrobi Ci dziecko i będzie chodził z kumplami na piwo a ty w domu sama z obowiązkami.... Poczekaj na innego , bo ten rozważny i przystojny to chyba kasa jego Cię jara skoro nie czyjesz pożądania... Nie rób krzywdy temu facetowi.

Gość gość
Dobrze ci radzę, bierz drugiego, zauroczenie minie po roku, a pieniądze zostaną

Gość gość z miasta Katowice
HIM jesteś ludzkim gównem i piertolonym ścierwem, mam odruch wymiotny czytając twoje brednie:O:O

Gość gość
No sory koleś zrobi Ci dziecko i będzie z kumplami na piwo wybywac bo akurat kumple zadzwonili... Daj sobie spokój z takim facetem a z tamtym przystojnym też daj spokój bo skrzywdzisz go tylko skoro nic do niego nie czujesz

Gość gość
autorko a ty ile lat masz ? 15 ? związek z kolesiem który ciebie wyzywa i olewa to masochizm, no chyba że tak wolisz

Gość gość
Ale pomimo tego, że mnie olewa to ma w sobie coś przez co takiego że jak z nim jestem to czuję się jakbym właśnie wygrała na loterii.

Gość gość
przechodziłam przez to samo, lepiej zostać singielką, bo niestety fajni faceci są już dawno zajęci

Gość gość
up

Gość gość
podobno pieniądze szczęścia nie dają

Gość gość
bierz tego którego kochasz

Gość gość
którego kochasz ? bezrobotnego czy bogatego? tego który ciebie szanuje czy tego który ciebie olewa ?