Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podajcie mi 10 powodów za życiem na wsi i 10 powodów za życiem w Opolu

Polecane posty

Gość gość

Co wybierze Polak? Życie w mieście czy życie na wsi? - Polska ... www.newsweek.pl/.../co-wybierze-polak-zycie-w-miescie-czy-zycie-na-wsi-,artykuly,...

Gość gość
Nie mam zadnego powodu przemawiajacego za zyciem w prowincji Opole :)

Gość gość
KAFETERIA - Lepiej mieszkać na wsi czy w duzym miescie - Forum ...

Gość gość
te dwa tematy mozna polaczyc w jeden

Gość gość
16:33 OPOLE to nie prowincja po pierwsze dlatego że to jest duże miasto bo ma ponad 100 tysięcy mieszkańców po drugie Opole to jest miasto wojewódzkie czyli jak to sobie wyobrażasz żeby stolica województwa była prowincjonalna po trzecie Opole ma 5 procentowe bezrobocie i jest jednym z najlepszych miast do życia a po 45-te Opole jest bogatsze niż wrocław i co dalej twerdzisz że Opole to prowincja ???

Gość gość
Kącik Moja Wieś. Życie na wsi kontra życie w mieście [czekamy na listy!] www.pomorska.pl › rolnictwo Sześć lat temu spełniliśmy z mężem swoje marzenie i przeprowadziliśmy się z miasta na wieś. Nadarzyła się nam okazja, decyzję musieliśmy podjąć niemalże ...

Gość gość
Czy powinnaś mieszkać na wsi, czy w mieście - psychotest - Po ... - Polki polki.pl › Po godzinach › Psychotesty Ocena: 2 - ‎3 głosy Do czego jesteś stworzona - życia na wsi, czy życia w mieście? . Weź udział w naszej zabawie i dowiedz się, czy lepiej czułabyś się mieszkając na ...

Gość gość
up